5 gode råd når du som mand skal købe julegave til din kæreste

24. november 2014 Gaver 0
5 gode råd når du som mand skal købe julegave til din kæreste

gave til kæresten

Julen er indenfor synets rækkevidde og derfor begynder vi nu så småt at overveje alle de mange ting, der skal være på plads inden 24. december. Én af de store overvejelser er julegaveindkøbene – og især hvilken julegave vi skal give vores kærester. Jeg er mand og tager derfor i dette indlæg udgangspunkt i gaveindkøb til kvindelige kærester, og historien viser da også at det er mænd, der oftest har svært ved at købe den rigtige gave til deres bedre halvdel.

En af de ting mænd bliver beskyldt for, er at de er rigtig dårlige til at købe gaver til kæresten. Selvom dette nødvendigvis ikke altid er sandt, så ejer mange kvinder en del ubrugte gaver, som de har fået fra deres kæreste. Kvinder har en rigtig god evne til at spille oprigtig glad for gaverne, når de modtager dem. Men hvis du aldrig ser dem gå med den trøje du eksempelvis købte til hende, så er det fordi, at hun ikke er helt tilfreds med den. I dette indslag vil der blive beskrevet nogle af de ting mænd skal passe på med, når de køber gaver til kæresten.

1 – Pas på med vægten

Det første tip er egentligt et velkendt tip, dog hopper mange mænd alligevel i fælden. Giv hende Ikke gaver, der kan hentyde til at hun skal gå ned i vægt, også selvom hun selv har snakket om, at hun gerne vil tabe et par kilo. Det gælder gaver som medlemskab til et fitnesscenter, løbetøj, en vægt eller en kogebog om sundhed. Det skal dog siges, at hvis hun selv har sat det på sin ønskeseddel, kan det selvfølgelig godt købes. En anden måde du kan hjælpe hende med at komme i gang med hendes vægttab kunne være at fortælle hende engang efter nytår, at nu starter du i et træningscenter, og dermed spørge om hun vil tage med.

2 – Undertøj er farligt farvand

Det er egentlig utroligt at vi mænd bliver ved med at insistere på at give vores kærester undertøj i julegave, når vi har så svært ved at ramme rigtigt på lige det område. Jeg har os mistænkt for at have en lettere egoistisk dagsorden. Vi er måske lidt trætte af det praktisk bomuldsundertøj, kvinderne i virkeligheden hælder meget til at bære i hverdagen og drømmer om at se dem pakket ind i det samme som hende modellen i Magasin-reklamen. Der er bare rigtig mange faldgruber, når man bevæger sig ind i øvelsen omkring indkøb af lingeri.

Gaveideer til den moderne mand

Julegave til kæresten 2014

For det første er der det med størrelsen. Man kvinder har selv svært ved at finde den rette størrelse af især BH, der er en hel lille videnskab i sig selv. Køber du undertøjet for stort kan du risikere reaktionen “troede du at jeg var SÅ stor?”, køber du det for småt kan du derimod blive ramt af “ville du hellere have en tyndere model end mig?”. Det er lose/lose, så pas godt på der. Et lille tip er at kigge i din kærestes undertøjsskuffe og se om ikke der står hendes størrelse i de BH’er og trusser hun allerede ejer.

Endelig skal du passe på ikke at købe noget alt for frækt og pornoagtigt lingeri, hvis hun ikke er typen der er til den slags. Vær realistisk.

3 – Kan man købe frækt sexlegetøj?

Vi har fået spørgsmålet omkring hvorvidt det er go eller no-go at købe sexlegetøj og andre frække julegaver til sin kæreste. Svaret afhænger meget af hvilken type din kæreste er, og af hvordan I normalt agerer sammen som par. Er sexlegetøj ikke noget I har talt om tidligere, men som bare er noget du drømmer om at indføre i jeres sexliv, så er juleaften ikke den bedste lejlighed at bringe dette på banen. Slet ikke hvis I holder den sammen med familie. Omvendt kan meget af alt det nye og eksklusive sexlegetøj der er på markedet i dag, være en rigtig god gave til kæresten – hvis altså du ved at det vil blive modtaget positivt. Hvis I ikke lige synes at det er noget der egner sig til at blive pakket op foran Moster Oda og Onkel Gert, så kan du jo trække din kæreste til side en stund og bede hende pakke din gave op under en mere intim stund.

I dette blogindlæg kan du læse videre og få gode råd til hvilket sexlegetøj der er populært som julegaver i 2014.

4 – Smykker er ikke altid lykken

Et andet tip er at smykker ikke altid er løsningen. Mange mænd ender med at købe smykker til kæresten, fordi de enten ikke kan finde på noget andet, at de ikke har meget tid eller at det blot er fordi kæresten ønsker sig smykker. Kvinder ønsker sig dog smykker stort set hver eneste gang de skal lave en ønskeseddel. Der er derfor ikke den samme glæde og værdi i at give hende et nyt smykke hver eneste gang. Det bliver for forudsigeligt og kedeligt, hvis du giver hende en halskæde eller ny ring hver gang. Prøv i stedet at være lidt kreativ. Giv hende eventuelt en oplevelse, eller noget andet i kan gøre sammen.

5 – Lyt til din kæreste i december

Det sidste tip er at lytte. Kvinder afslører i løbet af december skjulte ønsker, de godt kunne tænke sig, men som de ikke har skrevet på ønskesedlen. Et eksempel kunne være at finde en løsning på noget hun ofte har brokket sig over. Det kan være dårlige køkkenredskaber, irriterende sengetøj eller noget helt andet. Kvinder vil gerne se at du gør noget ud af at finde den perfekte gave. Det må ikke føles som om du blot har fundet en ting på ønskesedlen, eller har brugt pricerunner og fundet det nemmeste og billigste. Det kan være små ting som, at du sætter dig i hendes sted og forstår hendes smag. Hvis hun for eksempelvis elsker at læse sci-fi bøger, så søg på nettet og find en bog med gode anmeldelser, som hun aldrig har hørt om før. Hvis hun brokker sig over et stykke tøj, der ikke findes i hendes størrelse, så få skræddersyet netop dette stykke tøj til hende. Gaver behøves ikke at være dyre og fancy så længe kvinden kan mærke, at du forstår hende og kan sætte dig selv i hendes sted.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *