Den perfekte gave: inviter kæresten med i sommerhus

Den perfekte gave: inviter kæresten med i sommerhus

romantisk sommerhus tur

Julen står for døren, og det betyder vanen tro masser julefrokoster og masser af familietid, men det kan også være højtid for romantik og få at få lidt kærkommen tid sammen alene med kæresten. Det er trods alt ikke for ingenting, at man kalder julen og hele højtiden omkring det for hjerternes fest. For det er en tid, hvor man bør værne om dem man elsker og dem man holder af. Når juleaften er forbi, og du har tilbragt tiden i familiens skød, er det tid til at have lidt tid for jer selv. Der er mange, der har fri mellem jul og nytår, og hvorfor ikke benytte tiden, til at tage en uge eller lidt mindre i sommerhus. Tid til at komme helt ned på jorden og ikke tænker på bedsteforældre, nevøer og niecer, men bare nyde hinanden, nyde friheden og stilheden.

Her kan du leje romantiske sommerhuse

Mange tager helt væk efter jul, og tilbringer nytår under sydens sol og nyder en drink under palmerne og mærker det lune vand skylle ind over fødderne. Det kan bestemt også anbefales, men hvis budgettet eller tiden ikke er til det, er det næstbedste at komme i sommerhus i vores skønne land. At holde fri hjemme, er ikke det samme som at tage et nyt sted hen. Det er svært at koble helt af, når man er hjemme, selvom man har fri. Alt minder en om den almindelige dagligdag, der er lige om hjørnet, og derfor er der noget helt specielt ved at træde ind af døren et sted man ikke har været før, og vide at det her er hjem for de næste par dage. Der er mange skønne steder i Danmark, og uanset om I bare skal være af sted i et par dage eller hen over nytår, så er mulighederne mange.

Overrask hende

Lad være med at planlægge det hele sammen, det fører bare til masse snak frem og tilbage om hvor det skal være. Til sidst ender det måske med at i ikke når at booke et hus inden det er for sent, og de bliver altså udlejet i lynets hast i denne tid.  Hvis du vil være sikker på at få et hus mellem jul og nytår skal du i gang. Når I det ikke, er der heldigvis også altid 2015.

Tag kontrollen!

Tjek hendes kalender, og sørg for der ikke er noget, der ikke kan rykkes. Hvis der er aftaler med veninderne, så hør om det er ok at rykke dem til et andet tidspunkt. Der er ikke noget der er mere romantisk, end at blive overrasket af en med en romantisk getaway, og der er ingen tvivl om at din kæreste vil elske dig mere for det, end det lækre smykke du ellers havde tænkt dig at give hende. Hvis du virkelig er den perfekte drømmekæreste, og økonomien er til det, behøver den ene naturligvis ikke erstatte den anden.

Sørg for at finde ud af hvad det er I vil, inden du bestiller et sommerhus. Skal det være lille hyggeligt og ligge afsides, hvor I ikke bliver generet af nogen naboer, eller skal det være luksus med spa og alt hvad hjertet begærer. Begge dele har sin charme, men kommer helt an på hvad man er til.  Uanset hvad du vælger, så husk en ting på hele turen – lad romantikken blomstre og stå i fuld flor, selvom det er minusgrader og koldt udenfor.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *