Gaven som manden aldrig bliver træt af!

13. december 2014 Gaver, Tøj og mode 1
Gaven som manden aldrig bliver træt af!

Ofte finder damen en rigtig god gave til manden, men hun føler altid der mangler et eller andet. Det kunne f.eks. være en lille morgengave i sengen, en gave fra hunden, fra katten eller hvad man nu har. Denne gave skal helst ikke sprænge budgettet, men mere være en gave som stråler af ‘jeg har tænkt hele dagen igennem‘.

Den perfekte basic t-shirt

basic tshirt

Når det kommer til gaver som helst ikke skal sprænge budgettet, så tænker vi på gaver i prisniveauet max 200 kr. Men gaven skal stadig have en vis værdi for manden, det skal være en gave som manden kommer til at bruge ofte og IKKE skal bytte. Når det er sagt, så er en t-shirt altid noget manden kan bruge og ikke bliver træt af. Et godt udvalgt af basic t-shirts kan du finde her: basic t-shirt – Damen ved næsten bedre end manden selv hvad størrelse han bruger og hvad farve den skal være, hvis den skal være under skjorten. F.eks. hvis t-shirten skal bruges under en polo eller skjorte, skal den 9 ud af 10 gange være hvid. Vigtigt er at t-shirten ikke er synlig. T-shirtens funktion er kun til for at give manden en behagelig oplevelse under skjorten eller poloen.

Hvis kvinden finder den perfekte t-shirt til manden som har god pasform, beholder pasformen efter mange vask, bevarer farven og ingen irriterende labels har, så er der god chance for manden “forelsker” sig i produktet og køber flere. Mænd skal ofte tvinges af damen til at skifte de gode gamle produkter ud med nye produkter og her kan damen være med til at tage det første skridt.  Der har sikkert været mange diskussioner omkring de mange huller der er i de eksisterende t-shirts, boxershorts eller strømper. Manden nægter næsten at skifte dem ud, da han føler sig utroligt godt tilpas i dem.

Forventningerne til fremtidens gaver

Nu er t-shirten købt og du har nu lagt op til en stører gave senere på dagen, manden går og venter spændt på hvad næste gave kan være. Alt dette er med til at gøre dig til drømmekæresten. Samtidig ligger det også op til kvindens forventninger til næste gang hun skal have en gave af manden. Og hvis der er noget kvinder elsker, så er det gaver som er velovervejet, planlagt og som er fyldt med kærlighed. En gave til kvinder må helst ikke lugte af ‘jeg har købt den i sidste øjeblik‘.


1 thought on “Gaven som manden aldrig bliver træt af!”

  • 1
    jacob on januar 5, 2015 Svar

    jeg må sige at du rammer ganske godt – Men jeg har lige deltaget i analyse på sokkeposten som er lidt sjovt i den her sammenhæng – Det ser ud til at det faktisk er en god ide at give kæresten (hvis det er en mand vel at bemærke) sokker … Lidt sjovt læsning … Mænd, sokker og shopping

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *