Slip af med din urene hud

21. december 2018 SUNDHED & SKØNHED 0
Slip af med din urene hud

Uren hud er i sær noget man døjer med utrolig meget i teenageårene, men for nogle fortsætter det til langt op i 20’erne. Der findes et hav af forskellige cremer og bumsecreme, som reklamerer med hvordan du kan få ren hud i løbet af ingen tid. Men hvis du føler, du har prøvet alt på markedet, vil i vi i denne artikel give dig et par gode råd til, hvordan du kan komme din urene hud til livs.

Peeling af huden

Før du kan begynde at arbejde med din hud, er det en god ide at få foretaget en peeling af huden først. Hos Inviocare.com kan du få en peeling, som specifikt er i mod uren hud. Kort sagt er en peeling et dybdegående redskab, der gennem tre forskellige trin øger hudens evne til at forny sig. Det er derfor en perfekt måde at starte din bearbejdelse af uren på hud, da huden får lov til at starte på en frisk.

Rens din hud morgen og aften

Vores andet tip er at ud skal huske at vaske din hud både morgen og aften. Dette gælder også, hvis du slet ingen makeup har haft på. I løbet af en dag har dit hår og hænder rørt dit ansigt rigtig mange gange, og derigennem bliver der tilført usunde bakterier til dit ansigt, som vil lede til at du får endnu flere bumser. Gør det derfor til en vane at rense din hud morgen og aften. Desuden kan du få en creme på apoteket, der heder Basiron, og det er en af de bumsecreme, som faktisk har en beviselig effekt på mængden af bumser. Så hvis du døjer med meget uren hud, vil vi anbefale, at du tjekker den creme ud.

Hvis det er meget slemt…

Hvis du har rigtig meget uren hud, og det bliver ved med at blive værre, skal du tage kontakt til din læge og få en henvisning til en hudlæge. Den eneste måde hvorpå du kan få behandling for dine bumser er ved at tage til din læge først, så de kan godkende din henvisning til en hudlæge. Din hudlæge kan give dig en supereffektiv kur, som hedder akutinkur, som i løbet af 1 måned, vil gøre din hud helt glat og lækker. Dog skal du være opmærksom på, at der er en lang række bivirkninger ved pillerne, som du grundigt skal gennemgå med din læge.

 

Forhåbentligt kunne bruge disse tips til at få noget inspiration til, hvordan du fuldstændig kan slippe af med din urene hud.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *