Læs frække noveller for hinanden i sengen

20. december 2018 Sex og samliv 0
Læs frække noveller for hinanden i sengen

For at kunne få et velfungerende sexliv med sin partner er man nødt til at turde fortælle hinanden om sine inderste fantasier og frække lyster. Det er ikke altid nemt at skulle fortælle sin nye kæreste om, hvad man egentlig tænder på, især da der stadig er noget forbudt ved at have uartige lyster og tanker.
Selvom man stoler fuldstændig på sin partner, kan det være svært at tage hul på boblen af seksuelle fantasier – for hvordan fortæller man, som kvinde, sin nye kæreste at man tænder på tanken om at blive udsat for en ”kontrolleret” voldtægt, eller at man som mand egentlig godt kunne tænke sig at blive slikket analt?
Det kan hurtigt misforstås, hvis man bevidst lader sin computer stå tændt på en pornoside, hvor den senest afspillede video handler om brutal gangbang analsex eller om anal stimuli for mænd. Derfor er den nemmeste løsning at bruge frække noveller som godnat læsning for hinanden.

Frække noveller giver din partner indblik i, hvad du virkelig tænder på og ønsker at eksperimentere med

Hvis du længe har gået og leget med en fræk og uartig tanke og ønsker at denne bliver udlevet, men du ikke tør tage snakken direkte med din partner, kan du med fordel sige det med en fræk novelle. Du kan finde adgang til mange utrolig frække noveller på nettet ganske gratis, eller du kan endda skrive din helt egen novelle med dig selv og din partner i hovedrollerne.
Det eneste du skal gøre, er at sende et link til din partner, eller printe novellen ud og ligge den på hans eller
endes natbord med beskeden ’læs mig’. Dette kan være en god løsning på at tage hul på bylden, og tage fat i dét, der vil få jeres sexliv til at lyse op som et flammende bål.
Det nemme ved frække noveller på nettet er, at de altid vil være inddelt i kategorier således, at du nemt kan finde frem til dét, der tænder dig mest. De mest brugte kategorier af frække noveller er; aldersforskel, anal sex, BDSM, den første gang, frække fantasier, gruppesex, lesbisk, utroskab og voyeur.

Gode tips til at skrive dine egne frække noveller

Hvis du har brugt flere timer på at læse andres frække noveller og fantasier igennem, men kun har mærket et lille pirrende indfald af lyst, kan det være at du selv skal begynde at skrive dine frækkeste fantasier ned og udgive dem.
Som fræk novelleforfatter skal du ikke være genert eller bange for at dine frække noveller ikke vil blive taget godt imod. Så længe du skriver med en seksuel intensitet og et plot som fanger din læser, kan du få enhver til at sidde på kanten af stolen med dryppende underbukser og hungre efter mere.
Det bedste ved frække noveller er naturligvis, at de fortæller en historie, som afspejler en bestemt type fantasi og som mange mennesker derfor kan relatere til. Vær tro mod dine egne fantasier og skriv hvad der ville tænde dig.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *