4 tips til at blive en bedre kæreste

14. december 2018 Tips 0
4 tips til at blive en bedre kæreste

Kører forholdet ikke lige så godt som for 2 år siden? Hverdagen kan hurtigt tage over, og det slider oftest hårdt på parforholdet. Heldigvis betyder det ikke, at forholdet og kærligheden ikke kan blomstre igen. Det kræver bare, at du gør dig lidt umage, og har din partner med i tankerne. Læs fire tips til, hvordan du bliver en bedre kæreste for din partner.

Tag styringen

Selvom I prøver at tilgodese hinanden, så kan det tit godt gå hen og blive til ubeslutsomme situationer. ”Hvor skal vi spise? Det bestemmer du. Nej, du bestemmer”. I stedet for at være nervøs for at tage en forkert beslutning, så elsker de fleste partnere, at man tager beslutningen og viser initiativ til at vælge.

Det er nok oftest kvinder, der ønsker, at deres mænd tager styringen, så de slipper for at tage valget. Det handler ikke kun om beslutninger vedrørende mad og aktiviteter. Det handler også om at tage styringen og initiativet i soveværelset, så hun kan slippe kontrollen og lade den stærke mand overtage.

Tænk tilbage på de gode tider

Oftest kan man godt gå hen og glemme, hvor højt man elsker sin partner. Hvorfor var det nu jeg faldt for personen til at starte med? Derfor kan det være en rigtig god ide at tænke tilbage på de gode stunder, som I har delt sammen. Start f.eks. med jeres første date eller første rejse sammen. Det vil uden tvivl sætte et lille smil på dine læber.

Tænk også over, hvad du gjorde for at få din kæreste ubetingede opmærksom. Du kan prøve at bruge nogle af de samme kneb igen, men du må også gerne nytænke dine metoder bare en lille smule, så det ikke bliver for ensformet.

Sæt dig i din partners sted

Når man har været sammen i lang tid, så kan det godt ske at man skændes over selv det mindste ting. Omhandler jeres skænderier om, I skal kalde det for en skovl eller en spade, så skal I overveje at ændre jeres attituder overfor hinanden.

Derfor bør I forsøge at sætte jer i hinandens sted efter et skænderi, så I kan se tingene fra hinandens synspunkt. Hvis du har begået en fejl, eller behandlet din partner uretfærdigt, så kommer man rigtig langt med en oprigtig undskyldning.

Arrangér noget for hinanden

Sidst men ikke mindst bør I arrangere noget for hinanden. Du må gerne overraske din partner en gang i mellem, så det netop ikke bare går hen og bliver hverdag. I kan f.eks. skiftes til at arrangere noget for hinanden en gang om måneden uden at vide, hvornår og hvad det kommer til at være. Det viser nemlig, at du anstrenger dig for din partners skyld.

Man kan arrangere mange ting for hinanden. Det kan bl.a. være en picknictur i parken, en gåtur i skov eller en køretur til en by, som i ikke har besøgt før. Det kan være svært at komme vidt omkring, hvis ikke man har et køretøj. I den forbindelse kan man altid forhøre muligheder for at låne en bil fra sine bekendte. Hvis det ikke kan lade sig gøre, så kan du også lease en bil her.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *