Hold vinaften med veninderne

14. december 2018 FERIE & FRITID 0
Hold vinaften med veninderne

Det er ikke altid helt let i den travle hverdag at få set veninderne og når man så endelig for fundet tiden til at ses, skal man finde ud af hvor man skal mødes og finde et sted som ligger inden for alles budgetter. Nogle er måske på S.U. mens andre arbejder for fuld skrue og har råd til lidt mere, men det er muligt at finde en gylden mellemvej.

It’s all about the company you keep

Det handler ikke så meget om hvor I befinder jer henne. I behøver ikke at bestille bord på byens mest hypede og dyre restaurant, spise brunch på Instagramcafeen over dem alle eller drikke vin på en fancy vinbar hvor et glas koster tæt på 100 kr. Det handler om at I hver især bidrager med jeres selskab. Som veninder kan man lave hvad som helst, hvor som helst og altid have det fantastisk sjovt. Når det kommer til stykket, så handler det jo ikke om hvorhenne du holdte din fødselsdag, men om hvem der var med til den.

Skab oplevelser derhjemme

Der er dog rig mulighed for at genskabe lidt af stemningen og oplevelsen som man ellers oplever ude på restauranten, cafeen eller vinbaren, men uden I behøver at betale dyre domme. Splejser i om gildet kan I f.eks. nemt bringe vinbaren hjem til stuen og holde en vellykket vinaften med masser af god vin og gode samtaler.

Slå jer sammen om at købe nogle forskellige vine til anledningen. Tænd et par stearinlys hjemme i stuen og lav jeres helt egen playliste med alle jeres yndlingssange som I elsker at synge med til eller danse til og så er stemningen ellers lagt. Det eneste I skal gøre herudover, er kun at bidrage med jeres gode selskab og så skal I nok få jer en vellykket pige- og vinaften.

Bestil vinen online

Er I heller ikke de aller bedste vinkendere og står I også tit nede i det lokale supermarked med et forvirret udtryk og skuer ud over de mange forskellige vine? Så er I ikke alene. Selvom mange af os elsker en god flaske vin, er det sjældent, at vi egentlig ved så meget om, hvad vi skal kigge efter, når vi er på udkig efter en.

Derfor kan I med fordel lade andre herom. Bestil jeres vin fra en online vinhandler som denne her hvor I kan købe lækre vine fra alverdens vinregioner fra mennesker, der har en passion for vin og som kun sælger jer det bedste af det bedste. På denne måde slipper I også for at skulle en tur ned i supermarkedet, men kan få jeres vin leveret lige til døren. Så bliver det ikke lettere.

God fornøjelse med vinaftenen!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *