Sådan kan I nemt og billigt fejre årsdagen sammen

Sådan kan I nemt og billigt fejre årsdagen sammen

Der er gået et år og I er stadig sammen og lykkelige. Tillykke med det! Det skal uden tvivl fejres. Men hvordan skal du/I fejre det? Og hvordan får i fejret det uden at skulle lægge en formue på byens bedste Michelin restaurant med alt hvad der hører til. Det er der gode råd for. Det behøver nemlig ikke at koste alverden og I kan faktisk hurtigt og relativt nemt og billigt få restaurantoplevelsen hjem i stuen, så årsdagen og kan blive fejret.

Scoremiddagen

Måske har du helt uovertrufne evner i et køkken eller blot en forkærlighed for at lave maden selv, så kan du med fordel gøre dette. Man siger, at vejen til en mands hjerte er en stor bøf. Nu har du selvfølgelig allerede vundet hans hjerte, men lidt ekstra kærlighed må, der jo gerne drysses med. En klassisk ret som de fleste mænd vil sætte pris på, er den der involverer noget sovs og en god bøf.

Er du ikke helt vild med tanken om at skulle stå i køkkenet, men vil du gerne overraske med et lækkert måltid, er der rig mulighed for at bestille mad udefra. Der findes i dag masser af restauranter, der specialiserer sig i gourmet take-out mad som din kæreste helt sikkert vil synes om. Hvad med en luksusburger, en lækker omgang sushi eller gourmet pizza. Disse kan du alle bestille gennem de forskellige take-out-bestillings apps og til en overskuelig pris.

Hvad med drikkevarer?

Vil du gerne nyde en vin sammen med kæresten hen over den lækre middag, men har du heller ikke helt styr på det der med vin. Du kender nok det med at stå ned i det lokale supermarked og skue ud over vinudvalget og ikke vide hvad du skal kigge efter. Dette kan du komme nemt udenom ved at bestille en god kvalitets flaske vin fra en onlinevinhandler, der specialiserer sig i at sælge rigtig gode vine fra alverdens vinregioner. Kunne du f.eks. tænke dig at nyde en god hvidvin hen over maden så klik her og find den perfekte vin til jeres middag.

To lys på et bord…

En af de ting, som vi elsker, når vi er ude og spise med kæresten, er stemningen. Der er skruet ned for belysningen, bordet er dækket fint med dug og servietter og midt på det står to stearinlys. I højtalerne flyder hyggeligt baggrundsmusik. Så bliver det ikke mere romantisk! Men du kan sagtens genskabe denne stemning hjemme i stuen. Find duen frem, fold nogle servietter, dæk bordet, tænd et par stearinlys og skru ned for belysningen. Find evt. på din yndlings streamingtjeneste en af de mange playlister, der er lavet til at fungere som baggrundsmusik til middagen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.