Svært ved at finde moderigtige BH’ er i den store ende? Tjek store Triumph BH’ er

12. december 2018 SUNDHED & SKØNHED 0
Svært ved at finde moderigtige BH’ er i den store ende? Tjek store Triumph BH’ er

En bh er meget mere end bare noget, man har på under sit tøj. Der er flere parametre, som er vigtige for os kvinder, når vi skal udvælge vores næste bh. De fleste kvinder har endda en yndlings BH, som altid foretrækkes fremfor resten af BH´erne i skabet. De vigtigste faktorer, som de fleste vælger BH ud fra er:

  • Pasform og komfort
  • Design
  • Støtte

Pasformen og komforten er helt klart noget af det allervigtigste, når det gælder valg af BH. En fingerregel siger, at man ikke skal kunne mærke, at man har en BH på. Ikke ment sådan, at det skal føles som om, at brysterne hænger frit, men at der ikke er noget, der hverken strammer, skaver eller trykker nogen steder.

Her er der især mange BH’ er der fejler, når man kommer op i det større skåle. Det kan godt virke som om, at nogen producenter blot forstørre skålen, men ikke tænker så meget i anatomien bag det, at have større bryster, og hvad det gør ved kroppen og holdningen. En type, der skiller sig, ud er store Triumph BH´er. I er designet i pasformen, så de passer til den store barm. Det er nemlig vigtigt, at BH’ en hverken gaber eller gnaver i armhulen.

Undgå ondt i nakke, skuldre og ryg ved at vælge store Triumph BH’ er

Mange laver den fejl ved discount BH’ er, at de blot strammer stropperne, så barmen bliver løftet. Resultatet er, at BH’ en blot bliver rykket helt op i nakken bagpå. Det ser tosset ud, hvis man kan ane BH’ en gennem trøjen, men det kan i værste tilfælde giver ondt i skuldre og nakke, da alt vægten fra BH’en bæres af skuldrene. Tager man de store Triumph BH’ er, så er de designet således, at vægten fordeles korrekt, så vægten fra brysterne ikke hænger på skuldrene.

Store Triumph BH’ er findes også i lækre designs

Et af de punkter, hvor store BH’ er ofte fejler er, at de rent ud sagt er røvkedelige. Selvom man har en stor barm, så vil man gerne se sexet, smart og lækker ud, og ikke ligne en, der er 40 år ældre, end man i virkeligheden er. Store Triumph BH’er kan både fås som en basis kollektion til dem, som ikke vil have noget fancy, men også en moderigtig kollektion, der skifter ligesom den pulserende modeverden inden for tøj og fashion.
Er du træt af at købe dig fattig i BH’ er, fordi alt enten ser grimt ud eller passer dårligt, så prøv i stedet en af de store Triumph BH’ er. Der er en verden til forskel. Lige præcis med BH’ er, så er det et sted, hvor man ikke bør gå på kompromis med komforten, da det netop kan føre til ondt i nakke, skuldre og ryg – især hvis man har en stor barm. Og så er det blot en bonus, at store Triumph BH’ er som en af de få findes i farverige og smarte designs.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *