Gode råd til hvordan du finder en kæreste

Gode råd til hvordan du finder en kæreste

At finde en kæreste er ikke altid nemt. Og ofte kan det føles som om der er noget galt med en selv, siden man ingen kæreste har. Der er dog noget du kan gøre for dig selv, for at finde en kæreste.

Vær dig selv

Når du er på jagt efter en kæreste, er du nødt til at tænke på at de ikke hænger på træerne. Og det handler ikke om at skulle finde en hvilken som helst kæreste. Vil du gerne finde en kæreste, hvor i kan være sammen i mange år og måske resten af dit liv, er du nødt til at være dig selv. Det er ikke let, da det kan være svært at definere hvem man egentlig er. Men hvis ikke du hviler i dig selv, og accepterer hvem du er, kan det være rigtig svært for den kommende kæreste at acceptere hvem du er. Samtidig, hvis du har problemer med dig selv, er usikker og problemer med hvordan du ser ud, finder ud ofte også en med de samme usikkerhedsproblemer, og sådan et forhold er dømt til at gå i stykker.

Kan det være svært at acceptere sig selv, fordi man virkelig føler der er noget galt med en, er der heldigvis råd for det. I dagens Danmark er det nemlig muligt at få ændret sig selv med botox-behandlinger, som kan hjælpe dig med at få det bedre med dig selv. Sådan så du kan acceptere og blive gladere for hvem du er og hvordan du ser ud.

Tro, håb og kærlighed

Noget andet du kan gøre for at finde dig selv, er at få styr på dit tankemylder. Piger kan, ofte mere end drenge, have rigtig mange tanker om alt muligt. Er du blevet såret før, eller oplevet nogen har været dig utro, kan det være rigtig svært at stole på andre igen, og det kan tage lang tid at have tiltro til en ny kæreste. I et forhold med det udgangspunkt, kan det være rigtig svært at have tiltro til den anden part, men for at et forhold kan lykkedes, er man nødt til at tro på personen vil en det bedste. Har man ikke tiltro til personen, sker det ofte at personen selv begynder at tænke det, og ofte ender ud i at lave noget dumt og måske være utro.

Hvis det er alt for svært at finde selvtilliden igen efter en tidligere dårlig kæreste, kan det være en rigtig god ide at se en psykolog. Det er der intet galt i. De fleste i Danmark kunne have godt af at opsøge en psykolog. Du er nødt til at have selvtilliden i orden og tro på du er god nok, for at andre også kan. Som udgangspunkt kan du starte med at lave nogle meditationsøvelser, som kan hjælpe dit tankemylder. Der findes både vejrtrækningsøvelser og Apps til selvsamme, og det er bare med at Google. En god App der hjælper på at være i nuet og få styr på sine tanker er kaldet Headspace, som omhandler mindfulness, hvilket har hjulpet mange med at få styr på deres liv samt tankemylder.

Når du har fået styr på dig selv, er det bare med at finde ud af hvad du vil have i en kæreste, og så ud og lede. Men først og fremmest skal du acceptere at være dig selv og single, inden du er klar til at møde en. Tro det eller ej, men din kommende kæreste har det med at dukke op når du mindst venter det.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *