Gør livet nemmere for dig og din kæreste

11. januar 2019 Sex og samliv 0
Gør livet nemmere for dig og din kæreste

I hverdagen kan det nogle gange være svært at få tid nok til hinanden, og i kommer nok begge to hjem fra arbejde og er rigtig trætte med manglende overskud. Her kommer nogle gode råd i kan gøre for både at få mere ud af jeres tid og få det nemmere i livet.

Få et mere overskueligt hjem

Når i er hjemme hos jer selv, er i nødt til have det behageligt. Der kan hurtigt blive skænderier mellem jer, når tingene ligger og flyder. Noget i kan gøre, for at gøre det meget nemmere og undgå diskussioner om hvem det lige var der skulle have støvsuget og ryddet op, kan være at få ryddet helt op i hjemmet. Så der ikke er ting der flyder ud over det hele. Få lavet hjemmet minimalistisk med få ting. Det gør det meget renere og dejligere at være i. Når i så kommer hjem fra arbejde, kan i bare slappe af i hinandens selskab. Så er det også nemt hurtigt at køre en støvsuger hen over, når der ikke er en masse overskydende ting i vejen.

Få opgraderet møblerne i huset. I kan for eksempel få opdateret sikkerheden med nye døre og vinduer, som kan skabe mere ro når i er ude og når i er hjemme. Hos bedst-billigst.dk, er der masser af god mulighed for kvalitets døre og vinduer til gode priser.

Få mere kvalitetstid sammen

I et parforhold, hvor begge arbejder hårdt, er det svært at finde tid til hinanden. Noget i kan gøre, er at arbejde på at bruge tiden på hinanden. Kærligheden er noget man skal arbejde på. Det er derfor utrolig vigtigt i bruger tid sammen. Når i kommer hjem fra arbejde, bør i skippe den hjemmelavede aftensmad og bruge en gang om ugen på at gå ud og spise, hvor i vær især vælger nogle temaer at snakke om. Det gør i får hinandens indputs på andet end arbejdets travle hverdag.

Udover det, kan i også gå nogle ture når i kommer hjem. Når man går ved siden af hinanden, har man bare en tendens til at snakke mere og åbne sig mere op. Når man sidder ned og kigger hinanden dybt i øjnene, kan man hurtigt blive distraheret, og så bliver det svært at fokusere på andet end hinandens gode udseende.

Genovervej skænderierne

Skænderierne kan i et parforhold, hvor man har været sammen længe, opstå ofte. Det er derfor vigtigt at genoverveje, hvad man skændes om. Har du bedt ham om at tage opvasken, men ikke gjort det, så overvej at gøre det selv inden du skælder ham ud. Tænk på at han måske også har haft en rigtig lang dag. Husk at i elsker hinanden og husk på alle de gode ting han har haft gjort. Fokuser på det positive. En god ide hvis du har svært ved at være positiv, kan være at skrive tingene ned så du husker de gode. Når det så sker at du bliver hidsig, kan du lige gennemtænke de gode ting, og så tager det forhåbentlig over. Husk, at i ikke kan læse hinandens tanker, så åben op på en sød måde, hvis skænderiet ikke kan være foruden og forklar på en god måde, hvorfor det går dig på. På den måde vil i få et meget nemmere liv.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *