Skal du holde fest? Så husk disse ting!

07. januar 2020 FERIE & FRITID 0
Skal du holde fest? Så husk disse ting!

Man bliver altid en smule spændt når man skal holde fest. Derfor har vi identificeret nogle af de ting som er vigtige når man skal fejre. Der er nogle universelle ting man skal huske, uanset om det er et bryllup, barnedåb, technofest, grillfest eller en reunion med dine gamle klasse kammerater.

Invitationer:

Det kan måske virke banalt, men der er mange som har svært ved at sende en god og informativ invitation. Start altid med at skrive Kære(navn) Og slut altid med hvornår(dato) tid(klokkeslæt) og adresse. I slutningen af invitation er det også en god ide at skrive hvis man skal medbringe noget, såsom vin, mad eller om man må tage børn med.

Det er vigtigt at man i invitationen sætter spillereglerne for festen. Man skal forklare hvilken slags fest man bliver inviteret til. Og husk nu at sende den i god tid. Minimum en måned før, ellers kommer det ofte til at være en meget kedeligt fest med kun dine nærmeste der kendte til festen i god tid.

Pynt:

Når nu dine gæster har taget dagen fri, købt en dyr værtsgave og kørt hele vejen ud til dig, så forventer de at der er pyntet op til fest. Det er aldrig sjovt når de første gæster der ankommer spørger ’’ var det ikke i dag?’’ Fordi man ikke har kunne se, at der skulle være fest. Og du behøver ikke at tage til den sidste pyntebutik i Denmark som kun har åben 12-14 den sidste dag i måneden. Der findes rigtig mange gode webshops med et kæmpe sortiment til alle lejligheder. Klik her for at se vores bud på en webshop der har det hele. 

Musik:

Omdrejningspunktet i en fest er ofte musikken og er klart noget man burde have styr på. Det gælder både for playlisten, til selve højtalerne. Du kan sagtens sætte dig ned og bruge flere timer på at strikke den perfekte playliste med dine yndlingsnumre på, men hvis du nu har andet at se til, kan du meget nemt og enkelt søge på eksempelvis Spotify efter fest musik. Du kan endda søge på festmusik indenfor en specifik genre eller årrække. Og ja, dine gæster vil også gerne bidrage til valget af musikken, det kan du lige så godt acceptere nu. Så gør det simpelt.

Hvad angår højtalere og opsætning heraf ville det derfor også være optimalt at have dine højtalere koblet op til din mobil via bluetooth, altså trådløst, så man ikke får ødelagt højtalerne når de berusede gæster kommer til at snuble over ledningerne. Og hvis du ikke har det store fest anlæg, så kan det faktisk meget nemt lejes til en fornuftig pris på nettet.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *