Skal du giftes? Her får du de vigtigste tips

19. august 2019 Uncategorized 0
Skal du giftes? Her får du de vigtigste tips

Hvis du skal giftes, har du helt sikkert fundet ud af, at der er en lang række ting, der skal tages stilling til og besluttes – måske flere end du lige troede. Det kan være svært at huske det hele, men her giver vi nogle råd til de vigtigste ting.

Tænk over årstiden

Når du skal til at planlægge dit bryllup, kan det være svært at finde ud af, hvor man skal starte, da det hele kan virke uoverskueligt. Det vigtigste at starte med er selvfølgelig, hvilket slags bryllup man vil have.

Skal det være på rådhuset, en kirkeceremoni, udendørs bryllup eller noget helt andet? Hvis du gerne vil holde en stor fest, kan det være værd at overveje, hvilken årstid du vil holde brylluppet. Mange vælger forårs, sommer- eller efterårsbryllupper, men alt kan lade sig gøre. Det handler om, hvad I har lyst til.

De muligheder, der er, er selvfølgelig afhængige af årstiden, og derfor påvirkes resten af bryllupsplanlægningen helt klart af årstiden, og derfor bør alle starte med at tænke over dette.

Find en dato

Når I har fundet en årstid og et koncept for brylluppet, er det ved at være tid til at fastsætte en dato. Med en dato kan man nemlig begynde at give folk besked om brylluppet, og på den måde kan så mange som muligt fra jeres gæsteliste komme og fejre jeres store dag, og det må være ønskescenariet for de fleste.

Nogle vælger at lave de såkaldte ”save the date”-kort, hvor man sender en lille påmindelse ud til alle gæsterne med datoen. Efterfølgende kan den rigtige invitation så komme med alle detaljerne, som man måske ikke havde styr på ved udsendelsen af de første kort.

Indbydelser til bryllupper kan variere helt vildt. Nogle vælger at lave dem i hånden, men det tager utroligt meget tid. Der findes heldigvis mange hjemmesider, hvor man kan lave indbydelserne digitalt, hvor de leveres udprintet til en god pris.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Noget af det allervigtigste ved et bryllup er, hvor det skal holdes henne. Skal det være i en have, i et smukt lokale eller på et gods eller en gård? Omgivelserne betyder en hel del for festen, og derfor er denne en vigtig post.

En god ide er at vælge en gård eller et gods til bryllupsfesten med indendørs lokaler, da man her kan holde sin fest i alt slags vind og vejr uden bekymringer. Derudover er det vigtigt at vælge et sted, som man synes er smukt.

Til langt de fleste bryllupper er der fest til langt ud på natten, og derfor kan det være oplagt at vælge et sted, hvor ens gæster kan sove. På den måde skal de ikke bekymre sig om at finde indlogering eller køre hjem midt om natten til deres eget hjem.

Sonnerupgaard gods er beliggende på Sjælland, og du kan med fordel besøge dem, hvis du er på udkig efter festlokaler med overnatning til dit bryllup.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *