Planlæg indkøbene hjemmefra & find de bedste tilbud

Planlæg indkøbene hjemmefra & find de bedste tilbud

Det kan være svært at overkue hvor man skal finde de bedste tilbud, som husmor, når der skal handles ind til dagligdagen. Her har vi nogle råd til hvordan indkøbene kan blive nemmere og billigere.

Den stressede hverdag med indkøb

Den største trussel for den moderne børnefamilie er mangel på tid til hinanden. 59 procent af de yngre mødre har følt sig stresset inden for den sidste måned, og så godt som alle familierne rapporterer, at de er mest stressede i morgentimerne, når familien skal op og ud af døren, og om eftermiddagen  efter fyraften og indtil børnene sover.

Weekenderne er også præget af en masse praktiske gøremål som indkøb, rengøring og tøjvask, samt sociale aktiviteter. Det er desværre sådan, mange har det. Alting går enormt stærkt, og forældrene har det skidt med, at børnene mistrives ved at vokse op under de ilkår, vi byder dem i dag, hvor alting skal gøres hurtigt, og vi hele tiden skal skynde os. Forældre har i stigende grad lyst til at ændre på deres hverdag, men ved ikke hvordan. Det er okay at spørge til råds hos andre, måske de har løsningen. Men vigtigst af alt er, at man skal erkende problemet.

Søg online på tilbud

Der er efterhånden en lang række discountsupermarkeder på det danske marked, hvilket kan gøre det svært at overskue hvilke butikker der opfylder dine krav og behov. Dagligvarer fylder en stor del af økonomien, særligt som børnefamilie. Man vil derfor normalt gerne finde de bedste tilbud og det kan være den fordel at finde dem hjemmefra.

Der findes flere sider, som er med til at gøre det nemmere at planlægge indkøbene hjemmefra. Man kan selvfølgelig også bestille de sædvanlige tilbudsaviser til postkassen, men ved at finde dem samlet et sted på nettet, passer du både på miljø og besværet med aviserne efterfølgende. Rema 1000 er en af de mange butikker, som mange børnefamilier allerede bruger, da de har et bredt sortiment inden for bestemte varer. Rema1000 tilbudsavis understreger deres slogan ”discount med holdning”, hvor de blandt andet lægger vægt på Stop Spild af Mad, så der er gode tilbud at hente ind imellem. Der er også en butik som Lidl, som de fleste kender som en lidt mere spændende butik, med et anderledes udvalg, da den ikke er dansk. Lidl tilbudsavis tilbyder mere end blot discount og der er ofte en del spotvare at finde. For alle butikkers vedkommende er det en fordel, at man kan tjekke katalogerne hjemmefra og planlægge sit indkøb.

Et mere effektivt indkøb, giver mere tid til familien, og en nøje plan giver normalt mindre stress.  

Onlineshopping eller Storcentre

Der er flere ting der er lavet, så det netop skal være nemmere at få mere tid i hverdagen. Alle de praktiske opgaver kan gøres mere simple ved blandt andet nettet. Det er blevet utroligt populært at handle ind på nettet og det gælder både helt normale dagligvarer og kasser hvor alt er færdigpakket til at lave aftensmad hele ugen, med opskrift og det hele.

Tag dit barn med på indkøb. Det kan være super uoverksueligt, hvis du ikke selv lige ligger inde med overskuddet og alle parter er trætte. Men ellers kan det være utroligt hyggeligt at have sit barn med i en dagligvarebutik, da børn er meget nysgerrige mennesker.

Man kan altid ekspermentere med, hvad der passer bedst ind i din hverdag og økonomi. Man kan sjældent beslutte sig for en vej, før man har prøvet mere end den ene.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *