Søger du en god gaveide til en handyman? Så tag et kig på disse forslag.

02. september 2019 Gaver 0
Søger du en god gaveide til en handyman? Så tag et kig på disse forslag.

Leder du efter en gave til håndværkeren, så vil du selvfølgelig gerne have lidt andre idéer end bare værktøj og multitools, det har han med garanti allerede rigeligt af derhjemme. Derfor har vi lavet denne liste, hvor der er lidt andre gaver, som du helt sikkert ikke har overvejet.

Værktøj til samlingen

En handyman ved, at godt arbejde kræver godt værktøj, så hvorfor ikke forkæle ham med det? Rigtig mange mænd betegner sig selv som lidt af en handyman. Indbegrebet af en handyman er en man som kan finde ud af en helt masse ting. Det kan for eksempel være at skifte dæk på bilen, male soveværelset, holde haven pæn og indbydende, skrue med boremaskine osv.

Der skal bestemt ikke herske nogen tvivl om, at en typisk handyman elsker at få værktøj i gave. Der findes at væld af værktøj på markedet, hvorfor der altid er noget nyt som fortjener at komme med på ønskesedlen. Tag et smut til din lokale byggeforhandler og find ud af, hvor meget lækkert værktøj der rent faktisk findes. Der er uden tvivl noget værktøj som en handyman ønsker sig. Tag en snak med personalet, hvis det ikke lige er ens eget speciale og find ud af hvad der hitter lige for tiden. På den måde er du sikker på at finde noget entusiasten bliver glad for.

Måske han ønsker sig noget specifikt, så er det jo nemt nok at købe den båndsliber han mangler. Man vil selvfølgelig altid gerne overraske, men hvis han ønsker sig specifikt værktøj, så er det en garanti han har en plan med det og derfor bliver glad.

 

Andre ideer til arbejdsmanden

En handyman har selvfølgelig også brug for noget godt arbejdstøj. Derfor er denne gaveide en af de mere populære. Der findes rigtig mange mærker at vælge imellem og derfor mange funktioner og designs man skal forholde sig til. Find det du synes er pænest og samtidig mest funktionelt til, hvilke projekter han ofte kaster sig ud i. laver han mest havearbejde? Arbejde i værkstedet? Maler han meget?

For det hele ikke går op i værktøj og arbejdstøj, så kan man finde nogle projekter at give, som en del af gaven til inspiration. Nogle handymen går blot med drømmen om at være en og har svært ved at udleve det. Hvis han interesserer sig for gør-det-selv-livet, kan det også være en sjov ide at give magasiner eller bøger, som tager udgangspunkt i kreative ideer og inspirerer til fremtidige projekter.

 

Måske det alligevel er svært at vælge

Leder du efter en gave til håndværkeren, som allerede har alt værktøjet på lager, så er du selvfølgelig langt mere interesseret i andre ideer end bare værktøj og multitools. Der er selvfølgelig også mange andre ting, man kan give manden i sit liv. Gaven er måske noget han slet ikke vidste han manglede og derfor både bliver overrasket og glad for.

Andre gaveideer kan være noget som fede oplevelser, som der findes et utal af. Oplevelserne kan være relateret til hobbyer eller interesser og hermed opfylde en lille barnedrøm. Skal han ud og køre stærkt eller flyve højt? Skal han smage noget af landets bedste mad eller drikke, måske kombineret med en overnatning? Det er svært at finde noget man ikke kan opleve. Der findes samtidig en lang række andre sjove gadgets, som man kan finde eller den klassiske parfume, måske trøje.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.