Føl dig mere sikker i dit eget hjem eller i virksomheden

14. august 2019 BOLIG & DESIGN 0
Føl dig mere sikker i dit eget hjem eller i virksomheden

Det er vigtigt at man føler sig tryg i sit eget hjem, især hvis man har børn. Da man har et stort ansvar for at ens børn, føler sig trygge. Ens hjem er også der hvor man opholder sig om natten når man skal sove, og derfor især vigtigt at man føler sig tryg. Der sker flere og flere tyverier i Danmark og man vil som boligejer eller erhvervsdrivende for alt i verden gerne undgå det. Det er en ubehagelig følelse og man risikerer at miste ting der er vigtige for en. Derudover omhandler det også at være trygt, når man ikke er hjemme. Være tryg ved skulle hjem og ikke være bange for at komme hjem til en ødelagt bolig og ens personlige ejendele er væk. Læs mere om hvordan du kan komme til at føle dig mere sikker i dit eget hjem.  

Et billede, der indeholder væg, indendørs, skab, metal

Automatisk genereret beskrivelse

Hvordan kan jeg komme til at føle mig mere sikker derhjemme?

Skal man føle sig fuldkommen tryg og sikker derhjemme, vil et alarmsystem gøre underværker. Dog kan man også vælge at få tyverimærkning og en sikker opbevaring. Ved tyverianmærkning og en sikker opbevaring nedsætter det risikoen for tyveri og de potentielle tyve bliver opmærksom på at det er tyverisikret og tage måske den fornuftige beslutning. Vælger man at klistrer tyverisikringsmærket fast ude rundt omkring på huset, er sandsynligheden også mindre for tyveri.

Hvem kan benytte sig af Safe Group?

Det er både private og erhvervsdrivende der kan benytte sig af Safe Groups tyverisikring. I den erhvervsdrivende del er det også en kæmpe fordel at gøre det, for det bliver meget nemmere at administrere hvilke redskaber der hører til hvem.

Der er forskellige produktkategorier man kan tyverisikre sig imod. Det er computere, tablets, tv, av-udstyr, værktøj, møbler, inventar, kunst og design. Anmærkningerne på produkter sættes på, så de enten kan ses, eller ikke kan ses, afhængig af produktet.

Politiet anbefaler at man benytter sig af tyverimærkning af den ene eller den anden slags. Hos Safe Group arbejder de med 3 forskellige slags tyverimærkninger. Du kan læse meget mere om Safe Group og deres produkter her. Ved at du benytter dig af tyverianmærkning enten i privat eller i dit erhvervsdrivende, sparer dig både tid og penge. Nogen vil anse tyverimærkning på besværligt og en kedelig førstegangsudgift. Vender man den om og tænker på hvor galt det kan gå, komme der hurtig en forståelse fra de personer. Pludselig står man og mangler noget vigtigt, noget betydningsfuldt eller noget helt tredje, som man bare ikke vil miste. Først det er det for sent. Læs mere om Safe Group og tag den fornuftige beslutning, før nogen kommer dig i forkøbet.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *