Single? Lær dig selv at kende med sexet leg

Single? Lær dig selv at kende med sexet leg

Er du kvinde og single, så kan det være tid at lære dig selv rigtig godt at kende, inden du skal ud og have dig en seriøs kæreste. Når først drømmekæresten melder sin ankomst, så er der fantasier og dele af sin seksualitet, som det kan være fantastisk at have afprøvet.

Sexlegetøj

Ejer du ikke allerede et eller andet form for sexlegetøj, så er du indtil nu gået glip af en masse. I dag er det ikke kun i Københavns skumle gader, at du finder de kinky butikker, men også i storcentre, hvor du snildt kan finde en sexshop ved siden af en babytøjsforretning.

Med en dildo eller andet sexlegetøj, har du altid noget at tage dig til, når kedsomheden melder sig en søndag eftermiddag. Der er ikke noget som den uartige følelse af en lyst der trænger sig på, og som man udmærket godt ved, hvordan man stiller nu og her.

Med vibrerende sexlegetøj, som kan stimulere din krops erogene zoner og g-punkt, kan du eksperimentere i timevis, og med tiden opleve, at du bliver bedre og hurtigere til at opnå en orgasme.

Dogging – Sex i det fri

Er du netop blevet single og søger det helt store rush, så skal du besøge Danmarks bedste dogging website. Klik her, hvis du har mod på at kaste dig ud i dogging.

Dogging er det nye sort, og er bogstavelig talt en seksuel aktivitet, hvor du mødes med en eller flere fremmede på offentlige udendørs steder og har sex. Det er datingapps og one night stand i én og samme leg – blot ude i det fri.

Udforsk det online datingmiljø

Finder du en skønne dag en dejlig kæreste, så vil du med sikkerhed fortryde, at du ikke nåede at udforske de mange forskellige datingapps, som findes på markedet i dag. Du har sikkert allerede hørt flere af dine veninder og venners historier, om mere eller mindre vellykkede dates.

Hvad end en date går godt eller dårligt, ender ud i sex eller blot en halv kop kaffe, så kan du være sikker på én ting, og det er, at du lærer noget nyt om dig selv efter hver evig eneste date. Adfærd og sprog under pressede, spændende, nervepirrende og sommetider akavede situationer, kan nemlig få meget interessant kommunikation, til at opstå mellem to mennesker.

Er du frisk på et udfolde din seksualitet, så vær ikke bange for, om en første date skulle ende ud i sex. Det er sket for mange før dig, og sker oftere og oftere på første dates. Udforsk din krop og oplev, hvad en fremmed sætter pris på ved dig, når i er nøgne sammen uden opbyggede forventninger.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *