3 olier, som får håret til at gro langt og smukt

3 olier, som får håret til at gro langt og smukt

Du kender sikkert allerede mange gode råd til pleje af din manke. Man bør holde igen med sin hårvask, undgå hårelastikker med metal i og så ellers bare sørge for at få en masse gode vitaminer gennem din kost, som gavner dit hår, hud og negle. Men vil du gerne pleje dit hår, så det bliver lækkert både udvendigt og indvendigt, så læs med her.

Den tropiske

En af de bedste og mest naturlige måder at pleje sit hår langt og smukt, er ved at bruge olien fra den tropiske nød, vi alle kender som kokosnødden.

Kokosolie kan først og fremmest hjælpe med at genoprette dine hårstrå helt indefra. Til forskel fra andre olier, trænger den nemlig helt ind i håret og giver fugt til tørt og skadet hår.

Fordi olien fra kokosnødden er så springfyld med essentielle fedtsyrer og vitaminer, så er den en af de mest naturligt effektive næringsmidler til hovedbunden. Hvis olien masseres ind i hovedbunden, ude i resten af håret, bliver siddende natten over eller en eftermiddag, så har du givet dig selv en super effektiv fugtkur, som også vil få dit hår til at gro hurtigere.

Den Marokkanske

Arganolien er et kendt syn, i de fleste kvinders toiletskab. Olien er god at pleje sit hår med, samtidig med at den styler håret flot og giver det eftertragtede friske, sunde salonlook.

Olien glatter ligeledes håret, og fugter det rigtig effektivt. I forhold til andre olier til håret, er argan olien god til at gøre dit hår mere glat, og er også godt til filtret, træt hår, som lider under krus og spaltede spidser.

Arganolien er særlig effektiv, hvis du døjer med hårtab. Olien består af 80% umættede fedtsyrer og en masse forskellige sunde omega-fedtsyrer, som kan agere byggesten for produktionen af nye hår. Også E-vitaminet i olien er en væsentlig del af den cellefornyelse, som din hovedbund og hår vil opleve, hvis der bliver brugt arganolie til dagligt. Læs mere her, hvis du vil have tips til, hvordan dit hår vokser sig langt og smukt hurtigere.

Den Amerikanske

Den sidste olie på listen går under mange navne. Castor oil, ricinusolie og amerikansk olie. Olien kommer fra ricinusplanten, som er en tropisk plante, der kan blive op til 12 meter lang og som har flotte røde blomster.

Olien indeholder mange antioxidanter og fedtsyrer, som kan øge din blodcirkulation efter påførsel. Når blodets cirkulation søges, så giver det liv til huden er derved også hårrødderne. Derfor er den nyttig til at øge hårvækst.

Konsistensen er en smule mere sej end de mere flydende olier som mandel-, oliven og argan olie. Det gør, at den kan være en smule besværlig at påføre i håret, hvorfor den ofte bliver brugt af kvinder, som vil have øjenbrynene til at grå hurtigere, og blive tykke og markante.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *