Vær ærlig omkring din impotens og få den kureret

22. august 2018 Tips 0
Vær ærlig omkring din impotens og få den kureret

Det er et utrolig normalt problem mellem mænd. Alligevel er impotens – eller erektil dysfunktion, som det kaldes inden for mange lægevidenskabelige kredse – noget af det mest tabubelagte overhovedet inden for seksualitet og seksuelle problemer. Rigtig mange mænd skammer sig utrolig meget over deres problemer og fortæller ikke om dem til nogen.

Og det kan have store konsekvenser for mændenes sex- og kærlighedsliv. Impotens kan nemlig være en kæmpe forhindring i seksuelle sammenhænge, særligt hvis der slet ikke bliver talt om det. Problemerne kan i nogle tilfælde vokse sig så store, at parforholdet går i stykker.

Tal med lægen om din impotens

Det kan være enormt svært at snakke om ting der er så personlige som problemer med rejsning. Men det er ikke desto mindre det, som skal til, hvis man på nogen måde skal gøre sig forhåbning om at få hjælp. Og det er slet ikke så slemt, som man går og tror.

Impotens rammer nemlig alle fra helt unge til helt gamle. Det kan skyldes alle mulige forskellige ting, både fysiske og psykiske. Ofte er problemet dog psykisk, og derfor kan det afhjælpes. Det første skridt er derfor at gå til sin læge. Han eller hun kan rådgive om, hvad man videre kan gøre derfra.

Hvad kan være årsag til erektil dysfunktion?

Som allerede nævnt kan der være rigtig mange årsager til, at en mand ikke kan få rejsning. Mange unge mænd oplever problemer i forbindelse med nervøsitet under samlejet. Har man dårlig selvtillid kan det også skabe problemer.

Men af fysiske årsager kan dårlig blodtilstrømning til penis være en afgørende faktor. Rejsningen sker nemlig, når blodet løber ned i penis og får den til at stå op. Kan dette ikke lade sig gøre er det svært at få rejsning, også selvom man er tændt.

Behandling af impotens med shockwaves

I lang tid er rigtig mange impotensproblemer blevet behandlet med forskellige former for piller. Men som med så meget andet medicin har dette bivirkninger, og det vil man selvfølgelig gerne undgå hvis muligt. Og det kan man blandt andet med en behandling som shockwaves.

Behandlingen foregår ved at påføre de ramte områder af penis en form for chokbølger, der stimulerer blodomløbet. Behandlingen foregår selvfølgelig meget privat og under utrolig ordnede forhold. Studier viser at langt de fleste efter behandlingen oplever en næsten øjeblikkelig virkning og kan få rejsning igen.

Ingen bivirkninger og større livskvalitet

Det fantastiske ved shockwave-behandlingen er, at den ikke har nogen bivirkninger. Nogle oplever mild smerte under behandlingen. Det skyldes at det gamle væv bliver nedbrudt for at kunne danne nyt og sundt. Men det er ikke farligt, og penis kommer sig hurtigt efter behandlingen igen.

Som mand kan de fleste nok tale med om, at sex er en vigtig del af livet. At få kureret sin impotens kan derfor have en kæmpe betydning for de mænd, som igen kan få erektion og dermed få udløsning og have seksuel succes med eller uden en partner.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *