Hvilke tricks skal din kæreste kunne i sengen?

14. august 2018 Sex og samliv 0
Hvilke tricks skal din kæreste kunne i sengen?

Du har nok mange billeder i hovedet af, hvordan din drømmekæreste skal se ud. Måske har du også en særlig idé om, hvilke kvaliteter han skal have, hvilket erhverv han gerne må være i og hvor langt væk svigerforældrene helst skal bo. Men har du nogensinde forventningsafstemt med dig selv om, hvordan jeres sexliv skal være sammen?

Stille aftener

Det er super ærgerligt at være et halvt år inde i et ellers godt forhold, for så at finde ud af, at jeres forventninger til sex og jeres præferencer er helt og aldeles forskellige. Derfor er det som udgangspunkt en rigtig god idé, at få katten ud af sækken hurtigst muligt, og gøre sex og behov til et naturligt samtaleemne i jeres parforhold.

Måske er du typen, som ikke har den store sexlyst. Du eller din partner nyder de stille aftener, har ikke det store overskud til at hyle derud af, og vil egentlig hellere holde det til en enkelt gang om måneden. Har i det begge på denne måde, er der bestemt håb forude. Men tilhører en af jer denne kategori og den anden af jer en af nedenstående kategorier, så er det ofte dødt løb.

Faste rammer i sengen

Du og din partner kan med stor sandsynlighed begge høre til gruppen af mennesker, som nyder en god gang lagengymnastik en gang eller 2 om ugen. Om det bliver til en enkelt gang eller endnu flere på ugentlig basis, er ikke så vigtig for dig. Så længe du ved, at jeres seksuelle forhold fungerer godt jævnligt, så er alt godt

Tilhører både du og din kæreste begge denne type af seksuelt aktive, så kan i være ganske rolige og ret glade. For så lader det til, at det fungerer som det bør. Men måske søger en af jer eller begge noget mere, og så kan det være værd at diskutere følgende kategori.

De vilde sexfantasier

Hører du hverken til kategori 1 eller 2, er du med stor sikkerhed en type, som nyder at udforske alle dele af din partners krop. Det må sikkert gerne ske på mærkelige steder og i vilde stillinger, og gerne med et sexet kostume på.

Måske er du ligefrem til trekanter eller gruppesex. Er dette en tanke som tænder dig, så er du bestemt ikke alene. Der findes utallige forums på nettet, hvor mange forskellige og ganske normale mennesker leder efter mere end én at slæbe med under dynerne på samme tid.

Et eksempel på rigtig kinky udfoldelse af jeres fælles seksualitet, er at udforske mulighederne for dogging i Danmark. Hvad end i bor i Nordjyllands himmerlandske heder eller har kort cykelafstand til Amager Fælled, så er der mulighed for at prøve dogging. Via dette link, kan du læse mere om, hvem, hvor og hvordan der dyrkes dogging i dit lokalområde

Dogging er egentlig ment til mennesker, som ikke kender hinanden i forvejen. Men i kan jo bare lege, at i ikke kender hinanden, hvilket vil skabe endnu mere spænding mellem jer. Som med så meget andet, så er det kun jeres fantasi der sætter grænsen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *