Gør dig og din bolig klar til vinter

10. august 2018 Uncategorized 0
Gør dig og din bolig klar til vinter

Temperaturerne begynder langsomt at dale i Danmark, og efteråret og vinteren står lige for døren. Det betyder, at vi skal gøre os selv og vores bolig klar til vinterhalvåret. Så her bringer vi dig vores bedste råd til at byde vinteren velkommen med god samvittighed.

Vedligehold dit tag

Taget er det mest udsatte område på din bolig, da sol, regn, sne og frost er med til at belaste det. Du bør derfor være ekstra opmærksom på at vedligeholde det og undersøge eventuelle belastninger på din tagbelægning.
Det første step er derfor at sikre dig, at dit tag sidder helt fast og er tæt.
Et tag der ikke sidder tæt, vil kunne forårsage store vand-og fugtskader på din bolig. Det vil både være utroligt omkostningsfyldt at få fikset, da det selv for de professionelle kan være svært at komme til livs.
Så kom hellere situationen i forkøbet, og sørg for at tjekke dit tag en gang om året.

Eftersyn af dine vinduer

Efteråret og vinteren er på vej, og det er blevet tid til at tjekke husets vinduer. Det vil sikre dig i mod, at du ikke får svamp i boligen, og fugten trænger ind. Hvis fugten trænger ind, kan du ikke holde frosten ude, og det vil blive svært at holde varmen i vintermånederne.
3 ting der specielt er vigtige at holde øje med i forbindelse med dit eftersyn er, om der er revner i malingen på dine vinduer, tjekke at hængsler og beslag ikke er løse og tjekke for svamp og mug.
Der skal ikke meget til før dine vinduer trænger til en udskiftning, men med disse vedligeholdelseseftersyn vil du kunne forlænge holdbarheden på dine vinduer.
Hvis du kommer til den konklusion, at dine vinduer trænger til at blive udskiftet, kan du med fordel bruge Danske Vinduer, der vil levere kvalitetsvindure lige til din dør.

Vinterindkøb

At gøre klar til efterår og vinter handler ikke kun om de praktiske vedligeholdelses-opgaver. Det handler også om at tage på vinterindkøb, og anskaffe sig de hyggelige vinteraccessoires, der gør den mørke årstid en smule lysere.
Du kan for eksempel investere i nogle bløde, lækre tæpper, der vil blive dine bedste venner i vintermånederne. Derudover kan du med fordel købe din favorit the og varme drikke, så de altid står klar i skabet, når graderne for alvor daler og der bliver skruet op for hyggen.
Sørg også for at du har en masse varmt vintertøj i din garderobe, så du kan holde varmen i frosten.

Med disse 3 tips vil du kunne byde vinteren velkommen uden at skulle bekymre dig om, at den vil belaste dit fundament. Du vil opleve at du bliver et gladere menneske, fordi du har imødekommet nogle af dine vinterbekymringer.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *