Sexet gaveæske til din partner

24. april 2018 Sex og samliv 0
Sexet gaveæske til din partner

Har du fundet drømmekæresten? Hvis ”Ja”, så er det måske ved at være tiden til at udforske hinanden seksuelt. Og du kan tage initiativet ved at købe noget lækkert sexlegetøj indenfor et område, som du godt kunne tænke dig, at udforske med din nye kæreste. Hos www.belugi.dk har vi masser af sexlegetøj til par. Fifty Shades of Grey har lavet tre meget lækre æsker, der er fyldt med sexlegetøj til par, der vil forsøge sig med blid bondage. Du kan også købe et fjernbetjent æg, hvor din partner styrer hvornår og hvor meget du skal stimuleres. Dette kan foregå i det offentlige rum eller derhjemme.

En gaveæske kan også være med til at kickstarte en romantisk weekend. Læg den under dynen, så din partner ser den, når I går i seng. Så kan I sammen åbne den sexede eller romantiske gaveæske og udforske hinanden med indholdet i æsken. Hos Belugi har vi gaveæsker fra mange forskellige leverandører. Fifty Shades of Grey er klart de mest solgte gaveæsker men kig også på de romantiske gaveæsker fra Shunga, Rocks-Off, Passionate Night, Coffret d’Adrien, Electrastim, Pjur, Dona og Fetish Fantasy.

Når du køber en gaveæske, skal du tage stilling til om den skal være romantisk, sexet eller måske med indhold til blid dominans. Du skal mærke efter hvad du selv har lyst til og så skal du naturligvis mærke efter, hvad du tror, din partner har lyst til.

En fræk gaveæske kan være begyndelsen til nye eventyr, hvor nye verdener åbner sig for dig og din partner. Det kan være rollespil eller BDSM, hvor I med tiden vil lære hinandens fantasier og lyster bedre at kende. Specielt er blid dominans blevet utroligt populært efter Fifty Shades of Grey filmene. Mr. Grey har vist de danske kvinder, at blid dominans kan være utroligt pirrende. At slippe kontrollen kan være en god oplevelse, efter en stressende hverdag, hvor man som kvinde, har utroligt meget, man skal leve op til. Så er ”overgivelse” til sin partner en måde at tilfredsstille barnet i sig selv. At opleve en verden, hvor man ikke skal tage stilling til noget men blot følge med. I den forbindelse er det vigtigt, at I har aftalt jeres grænser, og at disse respekteres.

Alt i alt vil I opleve et langt mere varieret og forbedret sexliv, og hvor I kan udleve og udforske sammen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *