3 skønne ideer til romantiske ophold

3 skønne ideer til romantiske ophold

Savner du et dejligt romantisk ophold, så har vi fundet 3 skønne ophold her i artiklen. De bedste kæresteophold indebærer ofte afslapning, god mad og tid til hinanden.

Her i Skandinavien er vi privilegeret med en perlerække af romantiske ophold, da vores lande er rig på såvel kultur, natur og gastronomi. Dermed er der ikke grund til at rejse langt efter et skønt weekendophold, der er masser af muligheder lige i nærheden.

Ystad Saltsjöbad

 

Ystad Saltsjöbad er blandt de bedste spaophold i hele norden, og det har vundet adskillige fine priser. Her bor du i lækre omgivelser og med en utrolig skøn spaafdeling. Maden er udsøgt, sund og lækker. I har dermed de perfekte rammer for et skønt kæresteophold.

Skal man sammenligne det med danske standarder, så er vi ovre i noget lignende Vejle Fjord Kur og Spa. Bor du i København, så er der dog langt kortere til Ystad og priserne er også lidt billigere end de bedste danske spaophold.

Generelt får man meget får pengene i Sverige, da deres leveomkostninger er noget lavere end i Danmark. Så kryds Øresund og få en uforglemmeligt spaophold på Ystad Saltsjöbad.

 

Sommerhus i Danmark

 

Danmark er nok det bedste land i verden, når det kommer til hyggelige sommerhuse. Derfor valgfarter turisterne også til Danmark, for at opleve vores unikke sommerhusstemning ved de mange skønne kyster.

Du kan vælge og vrage mellem smuk natur, fine strande og romantiske sommerhuse med gamle smukt tilvoksede haver.

Vil i helt ned i gear og bare nyde hinanden og roen, så er en weekend i sommerhus noget af det bedste. Samtidig er det en prisvenlig oplevelse, hvis man holder sig fra højsæsonen.

 

Vejle Fjord Kur og Spa

 

Nu har vi nævnt Ystad Saltsjöbad, så bliver vi også nødt til at nævne Vejle Fjord. Dette gamle tuberkulose sanatorium blev grundlangt i slutningen af 1800 tallet, og er siden bygget om til Danmarks måske skønneste spahotel.

Hotellet ligger skønt placeret på en skrånende grund, hvor der er fri udsigt over den skønne fjord. Der er store bøgeskove omkring hotellet, og der er mange romantiske vandrestier i skoven. Stierne er ret kuperede, og de blev brugt til træning af tuberkulose patienterne. Kunne patienterne klare stierne, så var de klar til at blive udskrevet.

Maden er ligeledes fantastisk og hotellet er tidligere blevet kåret som det bedste spahotel i Danmark. Så der er basis for en fantastisk tur med kæresten.

 

 

 

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *