Genveje til at gøre dig lækker over for kæresten

Genveje til at gøre dig lækker over for kæresten

På sådan en rigtig mandag eller regnvåd søndag er det ikke altid, man føler sig så lækker og klar til at skulle ud med kæresten og vise sig fra sin bedste side. Men her er to tips og tricks, som kan hjælpe dig med hurtigt at stive selvtilliden af og vise dig fra din bedste side.

Væk med topmaven og ret ryggen

Der findes ikke noget værre end at være irriteret over en topmave, hvor der er røget lidt for meget pizza ned, og føle at det hæmmer i hverdagen. Men et negativt fokus skal ikke stå i vejen for en god aften og du kan hjælpe kroppen lidt på vej med opstrammende undertøj, der får din figur til at se jævn og udglattet ud – lige meget om du er en størrelse 38 eller 48. Din krop vil elske dig for det.

Du får fladere mave lige med det samme, når du bruger shapewear, som er undertøj og strømpebukser der strammer op. Og så slipper du for at lave maveøvelser og at prøve at spise maven flad ved fx at undgå brød, den gode fede ost og chokoladekagen. – Og hvis du vælger at arbejde med mavemusklerne, kan du med shapewear nyde, at dit tøj sidder og føles godt på din krop, mens du eventuelt arbejder på at få den flade mave.

Brugen af shapewear er vokset voldsomt de seneste år. Det er det blandt andet, fordi det er blevet mere behageligt at have på og pænere at se på. Samtidig er det blevet mere accepteret, at man kan tage en genvej og snyde sig lidt til flad mave og løfte selvtilliden lidt, uden at skulle i motionscenteret tre gange om ugen.

Du kan se et stort udvalg af forskelligt shapewear her på faktiskpraktiskdk.

Væk med de sure tæer

Det er rigtig dejligt at få nusset sine tæer i sofaen. Men ikke hvis tæerne luger af fodsved, når strømperne kommer af!

Hvis du er på udkig efter et par sokker, der kan giver større chance for romantik og fodmassage og kan nusminimere chancen for sure tæer og give dig luftige fødder, så er svaret bambusstrømper. Bambus strømper har en fantastisk evne til at holde fødderne sunde og få dem til at ånde, selv når du efter mange timer med dine sko på, føler at lugten og den fugtige fornemmelse, du kender fra bomulds strømper, da snart må komme.

Bambusstrømperne kan fås sømme og elastik, så du slipper for den meget lidt sexede ”strømpeafmærkning”, som du efter en lang dag med strømper på, kan se trykket ind i huden på dit ben lige over anklen.

 

 

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *