Gør sengen til et sted, hvor I elsker at være

Der er rigtig mange gode steder at tage hen med sin kæreste. Paris og Rom er to af dem, der typisk koster en del planlægning og helt sikkert en del penge også. Men heldigvis er der et sted, som er meget tættere på og helt giver sig selv: sengen.

Hvis du giver din seng bare lidt af den opmærksomhed, som en tur til Rom ville kræve af dig, så kan du skabe et helt fantastisk sted til jer.

Lys og stemning

Det du skal fokuser på, er at skabe en god stemning og at tingene, som I omgiver jer med i sengen skal føles gode at røre ved.

Start med lyset. Det skal være blødt og behageligt. Og så er det en god ide også har have en lysestage inden for rækkevidde.

Så er et sengetøjet og ikke mindst lagenet. Det skal føles dejligt mod kroppen. Det kan for eksempel være bambussengetøj, som har mange af de samme egenskaber som silke, men er billigere. Du kan for eksempel se forskelligt bambussengetøj her på Soveshop.dk.

Det meste bambussengetøj føles blødt og silkeagtig. Og det gør det stadig, når det har været vasket mange gange. Vævningen i bambus er afgørende, så her skal du helst vælge noget, der er satinvævet. Den bløde overflade er med til at få kroppen til at slappe af og falde til ro. Det er derfor, overfladen på dit sengetøj er afgørende for, hvor godt, du slapper af.

Bambussengetøj hjælper med at regulere din kropstemperatur, så sengetøjet ikke klistrer til kroppen, som det kan ske med sengetøj i bomuld.

Og fokus og luft …

Du slapper mest af i et soveværelse, hvor der er enkelt og ikke er ting, der roder, som fx et fyldt skrivebord i hjørnet, eller store vasketøjsbunker, der truer med at vælte. Så giv soveværelset en ordentlig gang oprydning, så du får luget godt og grundigt ud i alle de ting, der kan forstyrre og tage fokus. – Du kan eventuelt stoppe de ting, der ikke skal være fremme, ned i opbevaringsbokse under sengen, så det er ad vejen.

Den sidste vigtige ting er, at der er frisk luft i soveværelset. Det kan være en god idé at lave en rutine, hvor du lufter godt ud, når I står op, og inden I går i seng. Det vi gør værelset meget mere indbydende og samtidig, så hjælper det jer med at sove godt.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *