Sådan tiltrækker du din partner – 4 gode råd

23. januar 2014 Sex og samliv 1
Sådan tiltrækker du din partner – 4 gode råd

tiltrække det modsatte køn

Hvad er hemmeligheden bag det at tiltrække den ideelle partner? Hvoran kan du finde den person, som fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt er netop den rette for dig? Findes der overhovedet sådan en person?

Ethvert forhold er et spejl, og hvis du er meget oprigtigt, også en dør. At vokse som person og uddybe dit forhold Til dig selv er den bedste måde, hvorpå du kan tiltrække din ideelle partner. Find nye måder, hvorpå du kan give noget til de andre mennesker. Og ved du hvorfor? Fordi ligesindede tiltrækker ligesindede…

Hvis du begynder at gøre dig gældende i dit lokalsamfund ved at påtage dig arbejde, som begrænser andres lidelser fyldes dit væsen af den højeste form for magnetisme. Smukke mennesker bliver trukket ind i din tilstedeværelse og chancerne for at finde den ideelle partner, så du kan praktisere dit kærlighedsliv bliver forøget.

Hos Drømmekaeresten har vi lavet en plan for, hvordan du tiltrækker din partner!

1. Begynd at indføre en eller anden form for vækst arbejde for dig selv hver dag. F.eks. yoga, meditation, skrive dagbog, eller fysisk arbejde. Der er mange muligheder. Nøglen er, at begynde på at arbejde igennem de følelsesmæssige blokeringer. Udforsk tilgivelse og betingelsesløs kærlighed (overfor dig selv såvel som over for andre) som et realistisk valg i dit liv.

2. Gør dette for at vokse som menneske såvel som for at møde andre. Faktisk er din motivation, der bestemmer resultatet. Hvis du gær det her blot for at få sex, opdager andre det med det samme! Hvis du gør det for at vokse, fremgår det tydeligt.

3. Lav øvelser der giver kønsorganerne og bækkenområdet energi. Det virker 😉

4. Begynd at involvere dig aktivt i at hjælpe til med at reducere lidelse i verden. Giv mindst to timer om ugen til en eller anden gruppe, organisation eller enkeltperson, som udretter noget, du virkelig tror på. Hvis ikke du selv kan afse tid til på den ene eller anden måde at komme andre i møde, hvordan kan du så forvente, at andre skal komme dig i møde?

Det uundgåelige resultat af disse storsindede aktiviteter er, at du bliver et dynamisk. lykkeligt magnetisk menneske. For at kunne tiltrække og bevare en dynamisk, lykkelig, magnetisk partner i din tilværelse, må du selv være sådan en person. Tænk ikke på hvor længe sådan en proces tager. Hvis du for alvor iværksætter denne plan, indeholder dit liv om ikke længe sådan en rigdom, at du ikke længer bekymrer dig om at finde den rette person. Du er tilfreds med visheden om, at du er ved at blive den rette person. Den person, som hele tiden manglede i dit liv, var nemlig dig.

Find mere info her:

http://www.wikihow.com/Attract-the-Opposite-Sex


1 thought on “Sådan tiltrækker du din partner – 4 gode råd”

  • 1
    Martin on september 27, 2015 Svar

    Hvorfor skal partnere være perfekt, når det ikke er gud jeg søger, hvorfor skal jeg begræns andres lidelser, jeg er ikke Jessus, mener at det burte være nok at begrænse min egen lidelse, hvorfor lave om på det jeg er, så er jeg jo utroværdig som du siger! fatter narda af det du skriver, det er jo derfor at det går galt, fordi vi hele tiden prøver og prøver og prøver at finde det perfekt, så hør her det findes ikke og det går da helt galt hvis du forsøger at lave om på din partner, så er han jo ikke mere det som du faldt for i sin tid, han er blevet en anden og der igennem en han ikke er og der igennem utroværdig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *