Overrask din kæreste med en god gave

18. januar 2014 Gaver 0
Overrask din kæreste med en god gave

Søger du en gave til kæresten? Mangler du nogle forslag til dette – herunder har vi samlet en masse forslag til både personlige gaver til kæresten, og derudover hvordan du bedst muligt overrasker ham.

Man kan sige, at jo mere at han bliver overrasket over gaven, destro bedre har den været. Du skal gøre det uventede, uden naturligvis at give ham en gave som er helt ude i hampen. Hvis anledningen er hans fødselsdag, behøver gaven slet ikke at være besværlig eller i så falden dyr gave. En gave til kæresten skal som sagt være uventet, dvs. du skal overraske ham. En idé til dette kunne være at du giver ham flere gaver på engang. Med det mener vi at, i kunne fejre hans fødselsdag sammen, hvor dagen starter ud med at du inviterer ham på brunch, hvor i derefter kan opleve noget sammen. Oplevelsesgaver vækster eksplosivt, specielt som gaver til kæresten. Årsagen til dette er nok at det er en gave til kæresten, hvor man bliver bragt tættere sammen, og ikke blot en materiel gave.

Hvis ikke du mener en oplevelse er vejen frem, kan i efter brunch tage på strøget, hvor du fortæller ham at han kan vælge præcis det han ønsker sig. Dette vil naturligvis betyde at selve gaven ikke går galt i byen. Dernæst kan ideen være at du laver aftensmad til din kæreste, hans livret, hvor i åbner en god flaske vin eller lign. Hvis du, og I begge er åbne for det kan du forkæle ham lidt efter maden, evt. kan du slutte gaven til kæresten af med at give ham en fullbody massage – det vil helt sikkert falde i god jord.

Du behøver altså slet ikke have den store pengepung frem for at finde på gaver til kæresten. Vi har forhørt os blandt kvinder, som har været modige og utrolig kreative. De gav deres kæreste et unikt form for klippekort, fx massage, oralsex og lignende.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *