Kan jeg tillade mig at være vred?

29. december 2013 Brevkassen 0
Kan jeg tillade mig at være vred?

ex kæresten sex

Kære brevkasse,

Jeg er i en situation, hvor jeg har brug for at få en tredjeparts synspunkt – for jeg kan ikke helt selv overskue det med alle mine egne følelser involveret.

Jeg har en kæreste, som jeg er rigtig glad for.

Vi begyndte at se hinanden tilbage i oktober, men er først blevet rigtige kærester i slutningen af januar. Dog var vi enige om, at vi nok havde været uoficielle kærester et udefineret stykke tid inden da, men idet vi gik på studie sammen tog det en del tid før vi blev helt officielle. Inden da var vi bare casual og havde ikke snakket om nogen ‘spilleregler’.

Vi har efter vi er blevet kærester snakket om, om den anden har været sammen med andre i den tid hvor vi sås, men ikke var erklærede kærester. Jeg har ikke selv været det, og ligeså har han benægtet.

Min situation opstår, da han for nylig smider, at han faktisk HAR været sammen med andre i den periode hvor vi så hinanden. Han har haft sex med sin ex-kæreste omkring jul.

Jeg føler mig nu splittet. Jeg blev rigtig vred og ked af det over det da han sagde det.

Der var flere aspekter i det: dels følte jeg mig snydt fordi han havde løjet overfor mig de gange vi havde snakket om det.
Dels følte jeg mig svigtet idet jeg synes vi var ret involverede på det tidspunkt, selvom vi ikke reelt var kærester.

Mit spørgsmål er så om jeg kan tillade mig at være vred og ked af det?
Vi var jo ikke kærester da han gjode det – men vi blev det alligevel 4 uger efter.
Hvordan skal jeg reagere på det her?

MVH Anonym

Svar på spørgsmål

Hej Anonym. Tak for dit spørgsmål!

På papiret, nej så kan du ikke tillade dig at være sur. Men du kan spørge dig selv, ville du have løjet, hvis du havde været sammen med andre? Måske ja, fordi du ikke vil gøre ham ked af det.

Jeg forstår udmærket godt din frustration, og min personlige mening er, at du skal fortælle ham hvordan du har det med det. Selvfølgelig på en måde hvor du ikke mister ansigt.

Og for at gnide lidt salt i såret hos ham (hvis han faktisk fortryder det), så sig, at du aldrig kunne finde på det 😉

Heldigvis er drenge ofte indstillet på den måde, at de ikke altid involverer følelser i sex. Det gør de fleste drenge, når de er single. Du bliver nød til at tale med ham om, hvad det betød for ham, da han var sammen med hans ex. For hvis du ikke har det på det rene, så får du aldrig fred.

Off topic: Godt nytår alle sammen! Vi håber, at I kommer godt ind i det nye år! Lad nu vær med at gøre noget dumt som for eksempel at være sammen med x-kæresten eller andet lignende. Hvis du gør, så sørg for at I begge bruger en kondom. Hvis I er usikre på kondomer, så læst først disse 10 myter om kondomerne.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *