Jeg er bange for kærlighed – Hvad gør jeg?

25. januar 2014 Brevkassen 1
Jeg er bange for kærlighed – Hvad gør jeg?

Jeg er en pige på 18 år, og jeg har aldrig haft en kæreste. Udover, at jeg aldrig har været i et forhold, så har jeg heller aldrig fået mit første kys. jeg har aldrig haft noget med drenge at gøre. Mine venner og veninder fortæller mig, at det ikke har noget med min personlighed eller mit udseende at gøre.

De mener, at jeg ikke bare er en pige, som man kun er sammen med et par måneder. Jeg tager det med et forhold meget seriøst, selvom jeg ikke har nogle erfaringer med det. Jeg lader mig ikke styre af romantiske film som ‘A Walk to Remember’ eller ‘Pride and Prejudice’, for jeg ved udemærket godt, at sådan er det ikke i virkeligheden. Jeg er bange for, at min svingende selvtillid og mit manglende selvværd er problemet, og det bliver kun værre jo længere tid det tager for mig, at finde en kæreste. Jeg tror desværre fuldt og fast på, at jeg er for grim. Da jeg svinger mellem mine positive følelser for mig selv, så frygter jeg bare kærligheden endnu mere.

Jeg vil ikke gennemgå den proces, hvis jeg bliver droppet, for så er jeg bange for at gå helt ned med flaget. Jeg er samtidig også bange for, at jeg kun er interessant i få måneder, og så bliver jeg kedelig. Jeg er bare bange. Det er svært, men jeg ville bare ud med det. Jeg er helt uklar på kærlighedsfronten, for jeg aner ikke, hvordan det er. Hvad kan jeg gøre?

Svar på spørgsmål

Hej anonyme

Når jeg læser dit spørgsmål, får jeg helt ondt i maven over, at du går rundt og føler de ting, som du nu føler. Lad mig lige slå det fast. Det er helt normal, og at du ikke har fået et kys endnu har intet at gøre med hvordan du ser ud. Jeg var heller ikke særlig ung, da jeg fik mit første kys. I dag har jeg verdens bedste kæreste, og ville aldrig nogensinde bytte vedkommende ud for nogen.

Du virker utrolig intelligent, og det faktum, at du kan lide historier som “Pride and Prejudice” (selvom du tror, det ikke er realistisk kærlighed) viser blot, at du er en pige som er værd at holde på. Selvfølgelig findes der kærlighed som i “Pride and Prejudice”, men den er ikke særlig let at finde (ikke at man skal lede), da det kræver to helt specielle personer og det rigtige tidspunkt.

Hvis jeg var dig, så ville jeg slappe lidt mere af. Du er ung, og har hele dit liv foran dig. Jo mere du hviler i dig selv, jo mere tiltrækkende vil andre personer finde dig, uanset hvordan du ser ud. Det er universelt, og gælder for alle.


1 thought on “Jeg er bange for kærlighed – Hvad gør jeg?”

  • 1
    Martin on september 27, 2015 Svar

    Hvad vil du med en kæreste?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *