Min kæreste vil i swingerklub! Hvad gør jeg???

30. januar 2014 Sex og samliv 0
Min kæreste vil i swingerklub! Hvad gør jeg???

swingerklub info

At tage i swingerklub er noget flere og flere er begyndt at gøre. Nogle vælger at gøre det for at få lidt ekstra krydderi i deres forhold, andre fordi de nyder at se og høre andre have sex, og så er der dem der vælger at gøre det, fordi de godt kunne tænke sig at dyrke sex med andre par – eller se deres partner dyrke sex med en anden. Der er altså mange forskellige grunde til at tage i swingerklub, og her i Danmark findes der mange forskellige swingerklubber, som passer til ens forskellige ønsker og lyster.

Men hvad gør man hvis man er i et forhold, og ens partner pludselig oplyser at han/hun godt kunne tænke sig at tage i Swingerklub?

Først skal man tage det roligt, og i stedet for at vælge at tænke det værste, så tag en snak om, hvorfor det er din partner godt kunne tænke sig det. Mange tror fejlagtigt at fordi deres kæreste viser interesse for at tage i swingerklub, så er det ensbetydende med at de ikke har nok i en og vil have sex med en anden. Men det er faktisk ofte slet ikke dette, som er grunden.

Når du har hørt din partners grund til at ville i swingerklub, så tag noget tid til at tænke over hvordan du har det med det. Har du ikke lyst til at tage i Swingerklub, så skal du selvfølgelig ikke tage af sted, og du skal ikke føle dig presset til at tage af sted. Dine ønsker og behov, er jo præcis ligeså vigtige som din partners.

Men hvis du selv er nysgerrig, og godt kunne tænke dig at se hvad det er for noget. Så er det en rigtig god ide at melde sig til nogle af de intro-arrangementer som de fleste swingerklubber tilbyder engang imellem. Dette er dage og tidspunkter, hvor man kan komme ind og se swingerklubben uden at skulle smide tøjet. Man går altså rundt i en gruppe, og får set klubben, dens rum og de muligheder der er. Bagefter, kan man så vælge at blive i klubben, eller man kan tage hjem, tale om det man har set og så måske finde en anden dag at tage af sted på.

Vil du vide mere om swingerklubber?

http://www.swingerklubben.dk/

http://swingerguiden.dk/

http://www.bt.dk/danmark/ingen-ligestilling-i-swingerklubber

http://en.wikipedia.org/wiki/Swinging


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *