Ideer til valentinsdag 2016 med kæresten – Find inspiration her!

Ideer til valentinsdag 2016 med kæresten – Find inspiration her!

Kunne du godt tænke dig at have den perfekte Valentinsdag? Eller måske bare forkæle din kæreste lidt, på denne dag som står i kærlighedens tegn? Så er der her et par tips til, hvordan du/I får den perfekte valentinsdag.

At fejre kærligheden som parvalentines dag gaver 2014

De fleste par der vælger at fejre valentinsdag, vælger at gøre det ved at købe de sædvanlige blomster og chokolade til hinanden. Men hvis man godt kunne tænke sig, at gå skridtet videre, og fejre valentinsdag – og hylde kærligheden på en lidt mere fræk og intim måde, så kunne det også være en rigtig god ide at gøre det med at købe frækt legetøj og lingeri.

Det vil give en hed aften, hvor jeres intimitet er i fokus. Hvilken kvinde elsker ikke at forføre sin mand i selvsiddende strømper, høje hæle og en fræk mini kjole? Og hvilken mand elsker ikke at blive forført af en kvinde, og så efterfølgende lege med hende og hendes krop, med nogle af de frække sexlegetøjsprodukter der er på markedet…?

Man kan også vælge at tage et langt bad sammen, efterfulgt af en god massage og derefter middag? Der skal ikke meget til, før jeres Valentindag bliver helt uforglemmelig. At fejre Valentinsdag som single

Står du i den situation, at du er single. Så skal du ikke snydes for at fejre valentinsdag. For man kan jo godt hylde kærligheden, selvom man ikke er en del af et par. Så brug dette års valentinsdag på at nyde dig selv. Kærlighed kan man jo også give sig selv. Lav noget god mad, forkæl dig selv med et dejlig varmt bad og så find dit favorit sexlegetøj frem. Forkæl dig selv indtil du hører englene synge, og nyd visheden om at du ikke behøver andre, til at forkæle dig – for du kan klare det helt fint selv.

Som kvinde kan du forkæle dig selv med en af de frække wands på markedet, vis vibrationer vil give dig en ubeskrivelig dejlig nydelse.

Er du mand, så kan du forkæle dig selv med et Tenga æg, eller hvad med en Fleshlight, så kan du fejre Valentinsdag med din yndlings porno skuespiller. Det vil da ikke være helt dårligt.

God fornøjelse – uanset om du er single eller i par, lad denne valentinsdag være en dag med nydelse og frække oplevelser.

Flere ideer til Valentines dag

http://www.viunge.dk/SIDE_SEX/Kaerlighed/10%20ideer%20til%20Valentines%20Dag.aspx

http://www.alun.dk/ideer-til-valentins-dag-for-meget-uromantiske-personer.html

http://www.kvindeguiden.dk/default.asp?thdid=22451

http://www.romantikeren.dk/category/valentinsdag

http://da.wikipedia.org/wiki/Valentinsdag


1 thought on “Ideer til valentinsdag 2016 med kæresten – Find inspiration her!”

  • 1
    Jeanette on februar 3, 2015 Svar

    Det er en masse god inspiration her at finde 😉 – jeg er falde over en lille ting som jeg vil smide i hans skuffe … bare som en lille ekstra gave .. jeg tror det bliver sjovt at se hvordan han takler den 😉

    tak for en super side :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *