Sådan slipper kæresten af med sine næsehår

31. oktober 2016 De 100 kærestetips 0

Vi, mænd, kan ikke løbe fra, at når vi bliver ældre, så sker der mærkelige ting med kroppen. Vores hud bliver anderledes, vi mister nogle hår og andre steder gror der flere. Næsen er et sted som specielt er udsat for ekstra hårvækst.

Desværre har man ikke fuld kontrol over sin krop: der sker sommetider fænomener som man ikke havde håbet og det bliver man nødt til at acceptere og leve med. Nogle får gigt, andre bliver syge og nogle mister hår på toppen af hovedet – det er noget vi alle lever med. Men lige netop næsehårene kan man gøre noget ved og der er næppe mange kærester der synes det er særligt kønt at næsen stritter af små hår.

Der er dog ikke den store forskel på næsetrimmerne, som du snart kan købe i enhver elektronik forretning. Priserne svinger fra 99 kroner til 300 kroner, hvor de dyreste har nogle features som ikke er værd at nævne.

Nogle har slet ikke behovet for næsetrimmer, de bruger bare en pincet. Det gør lidt ondt, klør og er ikke så rart. Hvis du er en af dem, som gør det, så bør du overveje at gå over til en næsetrimmer. De skal trimmes – ikke fjernes.

 

Vælg den der er bedst i test

Efter research på nettet, hvor du kan finde utallige tests netop med næsetrimmere, kan vi konkludere at mærket OBH fører an i kampen om kunderne og opmærksomheden. De har mange næsetrimmere, hvor forskellen ofte bare er designet og hvordan de oplades.

Valget er for dig derfor nemt: vælg den som er bedst i test.(Se brugervejledning.dk

Hvis du selv står og mangler en næsehårstrimmer kan du finde det på denne side.

Bonustip: Sådan barberer du din næse med næsetrimmer:

Når du barberer dig almindeligt bør du gøre det i de rigtige retninger – nogle steder må du slet ikke barbere dig. Det samme gælder for din næse. Derfor har vi her samlet 4 råd til hvordan du laver den mest grundige og bedste trimning i næsen:

  1. Sørg for at find et sted med lys – Vælg evt. badeværelset, hvis du har lys for oven, sådan så man ordenligt kan se op i næsen.
  2. Ha’ et spejl tæt ved hånden – Du skal kunne se op i næsen, gerne rigtig tydeligt – det er slet ikke kønt, hvis man overser nogle hår.
  3. Vask din næse – Den skal selvfølgelig være ren for skidt og andet snavs. Ellers går det helt galt.
  4. Frem med trimmeren – Tænd den inden den er i næsen, og rør helst ikke selve næsen, det kan gå grueligt galt.

OBS:
Du kan godt trimme næsen for meget. Det er bedst at have lidt næsehår. Du skal ikke gøre dig helt glatbarberet, ligegyldigt hvor rart det kan føles. Det er er meget sundt at have lidt næsehår, da dine næsehår fanger støv og bakterier, som er meget lidt behageligt at få op i næsen. Med andre ord, hvis du er allergisk over for pollen skal du faktisk være glad for dine næsehår. De forsøger at redde dig – så godt de nu kan.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *