Alternative julegaver

29. oktober 2016 Gaver 0
Alternative julegaver

Juleræset starter lige om lidt. Hvis du allerede nu er blank for ideer, og ikke bliver meget klogere af at ræse rundt mellem hundredvis af andre julehandlende, som en hane uden hoved, er det nu du skal følge med. Vi giver dig nemlig 3 bud på alternative julegaver til kæresten, som med garanti vækker glæde i parforholdet og alle kan bestilles på nettet.

 

Skønhedsbehandling

Hvis du allerede nu tænker, at en skønhedsbehandling ikke er en særlig alternativ julegaveide, så tænker du nok ikke i de samme baner som os. De fleste kærestepar har på det ene eller andet tidspunkt foræret partneren en tur i wellness eller et spa-ophold – hvilket er fantastiske gaver! Dog går der flere ting ind under kategorien af skønhedsbehandlinger end som så.

Har du nogensinde overvejet at give din kæreste, mand som kvinde, en Restylane-behandling i julegave? Hvis du allerede stejler og tænker ”Det tilgiver hun/han mig aldrig for”, kan du være helt tryg. En behandling med Restylane er nemlig ikke det samme som botox-skrækscenarierne fra Hollywood. Restylane er nemlig en naturlig måde at give huden nyt liv, ved at tilføre denne fugt og elasticitet direkte hvor det behøves. Desuden er en sådan behandling en post, som kæresten måske ikke hverken tænkt på eller råd til at forkæle sig selv med i hverdagen.

Du kan læse meget mere om Restylane-behandlinger her.

 

Chokoladefontæne

En anden alternativ gave at give kæresten til jul er en chokoladefontæne. En chokoladefontæne er den ideelle måde at slå fast overfor kæresten at nej, vedkomne er ikke for tyk til de bukser. Faktisk kan du godt lide ham eller hende, nøjagtig som vedkomne er, og vil gerne kunne have det hyggeligt uden konstant at tælle kalorier. Chokolade er godt for jer – det er videnskabeligt bevist!

Hvis din kæreste går op i bagning, er en chokoladefontæne ligeledes en god julegave. Brug den lune chokolade i selve kagedejen, som overtræk eller til en kop ægte, varm chokolade at varme sig på i en kold tid.

En chokoladefontæne er egentlig til jer begge to, da I sammen kan få rigtig meget glæde af denne. I hverdagen kan I skære lidt frugt ud og spise som dessert efter aftensmaden. På andre og mere specielle dage kan I bruge chokoladefontænen som ekstra krydderi. I kan enten made hinanden med den lækre chokolade, eller spise denne direkte fra – hinanden!

 

Snug Rug

Et Snug Rug er et tæppe med ærmer og få desuden med og uden varme. Et sådant tæppe er en god gave til kæresten der læser at læse, at se film med popcorn i sofaen eller spille computer. På denne måde har vedkomne bogstavelig talt frie hænder til at nyde sin yndlingsbeskæftigelse endnu mere – og spilde mindre popcorn i sofaen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *