Sådan får du større sexlyst

24. oktober 2016 Sex og samliv 0
Sådan får du større sexlyst

Er din lyst til sex lavere end den har været? Så er du slet ikke alene. Rigtig mange mennesker går igennem op og nedture, når det kommer til sexlyst. Hvis du er interesseret i at få større lyst, så læs med her, hvor vi giver gode råd til at få dig din passion tilbage.

 

Spis sundt

Det er altid en god ide at spise sundt, men hvis du gerne vil have større sexlyst i dit liv, kan lidt sundt spise også hjælpe til dette. Selvom der er få fysiske beviser for nogle fødevarer gør en forskel, gør det da skade at eksperimentere og se om det virker for dig. Især ting som figner, bananer og avocadoer anses som en slags afrodisiaka, der kan hjælpe dig. Disse fødevarer giver dig også alle de vigtige vitaminer, der er med til at øge blodgennemstrømningen til kønsorganerne og dermed fremme et sundt sexliv. Også ved at spise hvidløg kan du få større sexlyst, da løget ligeledes øger blodcirkulationen.

 

Spis chokolade

Dette er lidt en modsigelse til det forrige punkt, men i gennem tiden har chokolade altid været et symbol på begær. Dette er ikke udelukkende på baggrund af den lækre smag, helt klart også fordi den har en tendens til at forbedre seksuel nydelse. Ifølge en undersøgelse fremmer chokolade nemlig frigivelsen af stoffer i din krop, der løfter din sexlyst til nye niveauer.

 

Mediter og udryd stress

Mange mennesker har ikke lyst til sex, fordi deres kroppe er så fyldte med stress. Især kvinder er ekstra modtagelige for den effekt, som stress kan have på ens sexliv. Udryd denne forfærdelige følelse med meditation. Fokuser på at skubbe stressen ud af din krop, så du lettere kan slappe af.

 

Undgå saltet mad

Ulempen ved meget saltet mad er, at den gør dig oppustet. Denne følelse giver dig slet ikke lyst til sex, og derfor kan det være en rigtig god ide at undgå denne type af mad.

 

Lav vejrtrækningsøvelser

Dette punkt hænger meget sammen med meditation. Alle øvelser der kan få dig til at slappe mere af og glemme problemer, kan hjælpe dig til større sexlyst i hverdagen. Prøv at fokusere på din vejrtrækning. Pust alle problemer ud og sug energien ind. Dette tip skulle ifølge undersøgelser, give dig et meget mere roligt sind samt mere lyst til sex.

 

Hvis du er interesseret i yderligere information vedrørende sexlyst, kan du læse meget mere her.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *