Det hårde singleliv

05. november 2016 Sex og samliv 0
Det hårde singleliv

Det er hårdt at være single. I hvert fald er det hårdt at være single, hvis man ikke selv har valgt det. Der kommer bare hele tiden sociale arrangementer, hvor en partner nærmest er påkrævet. Desuden er der ikke noget værre, end at være den der i vennekredsen er kendt som ”Singlen”.

Men hvorfor er det så svært for nogle mennesker at finde kærligheden?

Der er naturligvis de klassiske problemstillinger med kræsenhed, overlegenhed og generelle urealistiske forventninger. At finde den helt perfekte partner, der absolut ingen fejl har er fysisk umuligt. Vedkommende findes simpelthen ikke.

Se indad

En ting som rigtigt mange har svært ved, er at se indad og tage et grundigt kig på sig selv. Er det måske en selv der fejler noget?

Det kan godt være en grov udtalelse, men man må bare indse, at man nogen gange har vaner eller holdninger, der ikke er socialt holdbare. Vi har alle set de tå krummende eksempler på fyre med fedora hatte, der ser My Little Pony og som KUN vil have fotomodeller som kærester. Eller de åleslanke piger, med så meget makeup og hårfarve at det burde række til en måned. De der kun vælger en kæreste på udseendet og bilen.

Begge grupper har sine problemer, der kan forhindrer dem i at finde kærligheden.

Men der er også mange helt almindelige mennesker, der bare har svært ved at finde en at elske. Hvis man kigger dybere på problemet, så er der dog stadig ting, der afholder dem fra at finde lykken. Det kan være politiske holdninger, seksuelle fetishes som nogen ville kalde afvigende eller noget helt tredje.

Hvad skal de stille op?

Forskellige metoder

Der er mange forskellige måder at løse problemet på. Man skal i hvert fald først og fremmest finde ud af hvem man selv er, og hvad det egentlig er man vil have i en kæreste. Er det udelukkende armcandy eller sex, så behøver man jo blot at downloade Tinder, og komme i gang.

Men hvis man virkelig vil gøre noget ud af det, og finde den eneste ene. Så kunne man prøve at søge alternativ hjælp. Der findes mere mellem himmel og jord, og med et personligt horoskop kunne man måske få noget klarhed over, hvornår det er på tide at gå efter kærligheden og hvornår man bør fokusere på sig selv. Få lavet et gratis horoskop her og kom godt i gang med at finde kærligheden.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *