Sådan kan I udvide familien

21. oktober 2019 Tips 0
Sådan kan I udvide familien

Flere danske par har problemer med at blive gravide og udvide familien. Der kan eksistere flere årsager til ufrivillig barnløshed, og det kan påvirke forholdet i en negativ retning. Op til 20% af den danske befolkning oplever besvær i forhold til fertilitet og kæmper med at blive gravide. Det kan være en frustrerende proces at befinde sig i, og det kan være svært at vide, hvordan man bedst kommer videre med ens graviditet. Hvis du kan genkende situationen og selv er i gang med familieforøgelsen, så læs med her og kom godt I gang med at udvide familien.

Barnløshed er normalt i Danmark

Barnløshed er et alment problem hos den danske befolkning. Barnløshed betegner en situation, hvor et par, som befinder sig en fødedygtig alder, ikke er blevet gravide efter et års forsøg. På det grundlag kaldes det ufrivillig barnløshed. Der findes flere årsager til at der kan opstå barnløshed hos par. Det kan både være manden og kvinden, som kan have indflydelse på at det er sværere at blive gravide. Hos kvinder findes der flere årsager, som besværliggør at sætte gang i en fertilitet. Typisk ses en tendens til at kvinder som tidligere har haft underlivsbetændelse, kan mangle passage i sine æggeled og det sætter en stopper for befrugtningen. En anden årsag som ofte gør sig gældende hos kvinder er hormonforstyrrelser, som påvirker at hun mangler ægløsning. Hos mænd er det mest almindelige problem, at deres sædkvalitet er nedsat. For nogle mænd er nedsat sædkvalitet også betinget gennem deres gener, hvilket gør det svært at få børn. Nogle gange ses en kombination også, hvor begge parter er  påvirket af nogle faktorer, som gør familieforøgelsen ikke bliver i gang sat.

Få professionel hjælp med jeres graviditet

Det er ikke altid selv til at finde ud af som par, hvorfor man ikke bliver gravide. Hvert tiende danske barn er kommet til verden med en fertilitetsbehandling. Problemet med barnløshed eksisterer ikke kun i Danmark, men i hele den vestlige verden. Hvis I har prøvet alt og ikke har haft heldet med jer endnu, så kan I få professionel hjælp til at komme godt i gang. Få hjælp af specialister til at komme i gang med jeres graviditet og slip af med barnløshed. Overrask din partner med en tid hos en Fertilitetsklinik, hvor I sammen kan blive undersøgt og bliv kåret til den bedste kæreste eller ægtefælle. Med en undersøgelse af begge parter kan I få indsigt i, hvad der præcis holder jeres graviditetsproces tilbage og få løst problemet sammen i trygge ramme. Med over 40års erfaring på fertilitetsmarkedet kan I stille alle de spørgsmål I måtte have og få skræddersyet et forløb, som kan sætte jer i gang med udvide familien.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *