Se den nyeste af test af de bedste opvaskemaskiner 2019

30. oktober 2019 BOLIG & DESIGN 0
Se den nyeste af test af de bedste opvaskemaskiner 2019

Der findes man forskellige typer vaskemaskiner og det kan godt være en svær beslutning at vælge den rigtige. Når man skal købe en opvaskemaskine, ønsker de fleste ofte en maskine til en rigtig god kvalitet, med ved kommer til at holde i mange år, samt at kunne købe den til en favorable pris. Der findes flere forskellige typer opvaskemaskiner, der findes nemlig fem forskellige typer af opvaskemaskiner, som hver især har deres forskellige kendetegn. De minder rigtig meget om hinanden og kan som udgangspunkt også det samme, men de adskiller sig alligevel fra maskine til maskine. Læs mere her og blev klogere.

Et billede, der indeholder indendørs, person, objekt, køkken

Automatisk genereret beskrivelse

Hvad tester man opvaskemaskinerne på?

Der er nogle forskellige elementer man tester maskinerne på, for at se hvilke af dem, der klarer sig bedst.  Maskinerne har forskellige specifikationer og specifikationerne tager udgangspunkt i de 60 tilgængelige opvaskemaskiner som er blevet testet i denne omgang.

De bliver testet på følgende nedenfor:

Energiforbrug

Opvaskemaskinerne har et årligt energiforbrug der varierer mellem 174-299 kWh. Det betyder at opvaskemaskinerne har en gennemsnitlig årlig elpris på 595,2 kr. Dette svarer til 2,1 kr. pr. vask, maskinen kører.

Vandforbrug

Vandforbruget for opvaskemaskinerne ligger mellem 2240-3780 liter om året. Det giver en årlig vandpris på 188,1 kr. Dette svarer til 0,7 kr. pr. opvask. Alle opvaskemaskinerne har et gennemsnitligt vandforbrug på 2808 liter pr. år.

Kapacitet

Kapaciteten blandt opvaskemaskinerne spænder mellem 6-16 kuverter pr. vask. Den gennemsnitlige kapacitet er på 13 kuverter blandt disse 60 opvaskemaskinerne.

Lydniveau

Lydniveauet ligger mellem 40-51 dB blandt disse opvaskemaskinerne. Det gennemsnitlige lydniveau blandt alle opvaskemaskinerne er på 46 dB.

Vaske- og tørreevne

Man skal altid kigge efter, om opvaskemaskinens vaske- og tørreevne fungerer helt optimalt. Virker dette helt optimalt, bliver det angivet det med et A på selve maskinen. Dette er en af de vigtigste parametre, grundet at man her finder ud af om hvor godt opvaskemaskinen egentlig gør det job, man har købt den til.

Betjening og brugervenlighed

Betjeningen af opvaskemaskinen er også en vigtig detalje at tage med i det store billede, da man gerne vil have det så nemt og overskueligt som overhoved muligt. Man skal altid lægge mærke til, om den er logisk bygget op, og om der eventuelt er angivet resttid eller andre funktioner, som kan lette dit arbejde.

Lydniveau

Lydniveauet er vigtigt ift. hvor maskinen er placeret derhjemme. En opvaskemaskine står typisk i køkkenet, hvilket er sted som alle der bor der, befinder sig rigtig meget. Det er derfor vigtigt, at man ikke vælger en opvaskemaskine, som har et for højt lydniveau. Man skal derfor holde et vågent øje med angivelsen af lydniveauet.

Du kan læse meget mere om de 60 testede opvaskemaskiner via dette link. Dermed kan du blive klogere på dit køb af en ny opvaskemaskine.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *