Sådan flytter du sammen med din udkårne uden problemer

11. december 2017 Sex og samliv 0
Sådan flytter du sammen med din udkårne uden problemer

Der er mange hensyn at tage når man flytter sammen med sin udkårne, hvilke billeder skal der være på væggen, hvilken farve skal sofaen være, hvordan skal bordet stå? U name it, problemerne kan hurtige blive mange når man flytter sammen.  Her kommer nogle tips til hvordan indflytningen med din kæreste forbliver uproblematisk.

 

Praktiske foranstaltninger

Når du flytter sammen med din udkårne er der usandsynligt mange ting der skal holdes styr på.  I skal hver især fraflytte jeres eget hjem og starte et nyt sted sammen. Det er for de fleste en lidt ambivalent følelse, hvor både glæde, spænding og måske en smule angst ifl. om det overhovedet er en god ide indtræffer. Inden i flytter sammen, er der adskillelige ting, som er vigtige at have styr på.

Heriblandt kan nævnes forsikringspolicen, som vil være fordelagtig at dele, således I forsikring samme sted. Det er særligt gavnligt i forhold til økonomisk besparelse.

Derudover vil det måske også være favorabelt at have bank det samme sted, det giver et bedre overblik over jeres økonomi.  Økonomi har stor betydning for alle og rod i økonomien kan være med til at ødelægge parforhold. Gør jer selv den tjeneste at komme godt fra start.

 

Forventningsafstemning

Det er en god idé tage en alvorssnak omkring hvad begge parter forventer af flytningen. Hvordan skal i klare en hektisk hverdag sammen? Her er det vigtigt at få inkorporeret nogle aftaler omkring de mere kedelige aspekter af dagligdagen såsom, hvem tager opvasken, laver mad og står for indkøb mm. Hvis de basale ting i hverdagen ikke er på plads, så vil forholdet ikke fungerer i længden.  Det giver en ro i sindet for begge parter, hvis er enige om, hvordan dagligdagen skal klares. Så er der mere overskud og energi til at fokusere på jer som par.

 

Indret jer sammen

I skal begge være forberedt på at give afkald på nogle ting, som i holder unægteligt meget af når i flytter sammen.  Når I skal indrette jer, så skal I blive enige om, hvilke ting som I begge mener høre til i stuen eller køkkenet. Hvis det kun er den enes ejendele som er repræsenteret, vil den anden unægteligt føle sig negligeret.  En god idé er at købe noget nyt sammen, således opnår i følelsen af fælles ejerskab, hvilket knytter jer sammen.  I den forbindelse er det vigtig at give plads til den anden, så hvis han/hun har nogle ting med høj affektionsværdi, så lad personen få dem med.

 

Find drømmeboligen

Det danske boligmarkedet er et cirkus uden lige, hvorfor det med god grund kan være svært at finde lige den bolig I leder efter. Uanset om det er en lejebolig i Aarhus eller København, så er det dog muligt at finde et stort udvalg her.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *