2 romantiske getaways

08. december 2017 Rejser og udflugter 0
2 romantiske getaways

Mange forhold kommer på deres ypperste prøve når det kedelige hverdagsliv gør sit indtog og samtalerne handler mere om, rengøring, barnets første skoledag eller et udueligt og ligegyldigt madprogram på dr1.  Det er dræbende hvis man glemmer kærligheden og ikke oplever noget nyt sammen som par. Her kommer fire specielle romantiske lokationer, som kan gøre jer nyforelsket igen og for en gangs skyld glemme hverdagens stress og jag.

Praktiske foranstaltninger

Inden i smutter på jeres romantiske getway, så er det selvfølgelig en fordel, at have styr på alt det praktiske. En god rejseforsikring er et must, således I ikke skal være bekymret imens i er på ferie, i så fald uheldet er ude. Det er altid en god idé at veksle lidt af det pågældende lands valuta hjemmefra. Lige sådan er det vigtigt at have tøj med til al slags vejr, medmindre turen går til sydens sol, hvor der er garanteret sommer og 25 plus grader. Faktum er også, at mange børn bliver undfanget på ferie, hvorfor det vil være en god idé at huske kondomer, som kan bestilles diskret her.

Paris

Byernes by og den franske hovedstad har det hele. Paris er den romantiske by nr. 1.   Byen emmer af sjæl og en glorværdig historie, som får de fleste andre storbyer i verden til at blive grønne af misundelse.  Byens varemærke og kendetegn nr. 1 Eiffeltårnet er must see når man er i Paris og det får ofte en til at glemme tid og sted.  Byens domkirke Notre Dame med sit specielle arkitektoniske udseende er en af de mest berømte kirker og skal ses. Udover er der et helt specielt liv langs byens floder, hvor man kan nyde en god friskbrygget parisisk kaffe sammen med en crépe.  I kvarteret Montmartre er det muligt at finde den bedste underholdning i Paris, hvor blandt andet Moulin Rouge ligger. I samme kvarter er det muligt at få et udkig udover byen, hvis ikke en tur i Eiffeltårnet var nok.

Reykjavik

Den Islandske hovedstad lyder ikke Umiddelbart romantisk, men i vinterhalvåret, hvor byen er dækket af sne bliver en af de mindste hovedstæder i verden forvandlet til en flot romantisk getway. Her er det muligt at spotte hvide bjergtinder fra byens højeste punkt, Perlan.  Ligesom der kun 10 min. Kørsel fra byen ligger en af de naturligt opvarmede kilder, som dig og din kæreste kan sidde og drikke et glas vin i, imens i stiger på et flot snelandskab og hvis I er heldige, vil nordlyset vise sig med alle dens nuancer.  Derudover må man ikke misse en tur i den imponerende domkirke, kaldet Hallgrimsskirken, der troner udover byen.  Hvis I bare vil slentre ned gennem strøget Laugavegur, som i juletiden bliver forvandlet til et inferno af lys og hyggelige butikker.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *