Indret dit soveværelse som en rigtig kvinde

11. december 2017 BOLIG & DESIGN 0
Indret dit soveværelse som en rigtig kvinde

Der vil altid være et hav af forskellige holdninger til, hvordan man skal indrette sit værelse. Dette er et resultat af, at indretning er et direkte udtryk af sin personlighed og eftersom, der ikke er noget, som er ens, vil indretningen heller ikke være det. Det er af denne grund umuligt at sætte to streger under, hvad god indretning er. Dette skal derimod udledes ved at kigge på, hvilke aspekter af indretning, som flertallet foretrækker og hvilke de ikke gør. Det har vi gjort og vil på baggrund af det prøve at give et svar på, hvad et godt indrettet soveværelse skal indeholde.

 

Seng og sengetøj

 

Det er svært at sige noget om størrelsen af den seng, som det optimalt indrettede værelse skal indeholde. Det afhænger også af, om man sover alene i den eller ej. Har man en ledsager, siger det sig selv, at det ikke er så praktisk at have en enmandsseng stående. Generelt ser det også pænere ud, når sengen fylder meget og udgør en stor del af soveværelset, eftersom dette ligesom er hovedmøblet. Af denne grund kan det anbefales, at man mindst har en trekvartseng stående, som eksempelvis en af disse, men jo større sengen er, jo bedre.

Hvad angår sengetøj, så er dette ikke helt underordnet. Det anbefales nemlig stærkt, at man benytter sig af sengetøj i lyse farver, da sengetøj i mørke nuancer kan sende nogle forkerte signaler. Lyse lagener og sengetøj er nemlig et tegn på renlighed, hvor man med mørke farver kan slippe afsted med ikke at vaske det. Derudover ser det pænere ud med lyse farver, da det lyser rummet op.

 

Detaljerne tæller

 

På en kvindes soveværelse er det i den grad detaljerne, der er med til at gøre det til et ”kvindeværelse”. Det er dem, der viser, at ejeren af det har gjort sig umage og derfor også dem, der gør en stor del i indretningen af et pænt værelse. Med deltager menes alt lige fra billeder eller malerier på væggene til planter i vindueskarmen. Det kan derfor være med stor fordel at gøre brug af dette til at fylde værelset ud, efter det er blevet indrettet med diverse møbler. En velkendt måde at gøre dette på er ved at købe et tøjstativ, så man kan lade tøjet hænge, hvor man kan se det. Dette vil være med til at sætte sig præg på værelset.

Da soveværelse er det mest private rum i et hus eller lejlighed, så er det også her, hvor man med fordel kan sætte sig personlige præg. Dette kan gøres med detaljerne ved at have en mere dominerende farve eller ved at indrette det med personlige ejendele, der skaber et større tilhørsforhold til værelset.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *