Sådan finder du en gamer kæreste

07. februar 2019 Brevkassen 0
Sådan finder du en gamer kæreste

Som fyr kan det være svært at finde en pige, som har en interesse for gaming. I dag er der faktisk overraskende mange piger, som spiller computer og konsol. Men hvordan kommer man i kontakt med dem? Nedenfor kan du læse vores råd til, hvordan du finder den eneste ene, som interesserer sig for gaming.

Spil

Spil alt det du kan! Uanset hvilket spil du spiller – om det er Fortnite eller League of Legends – vil du altid have en chance for at møde piger inde i spillene. Derfra kan man komme i snak med dem og skabe venskaber, hvilket kan lede til noget større – who knows. Der er flere tilfælde, hvor fyre faktisk har mødt den eneste ene i et spil. Det kan lade sig gøre!

Hvis du virkelig gerne vil møde piger, der er interesseret i gaming, så brug tid på spil, hvor du kan kommunikere og snakke. For eksempel Fortnite og World of Warcraft.

MMORPG spil som World of Warcraft er nok den mest effektive måde at komme i kontakt med gamer piger, fordi man hele tiden er omringet af spillere.

Få et job i din lokale gaming butik

Det er en meget effektiv måde at lære gamer piger at kende. Ligesom os fyre har gamer piger også brug for nye spil eller gaming udstyr som f.eks. en gamer stol. Så se om du kan få et job i din lokale gaming butik.

Hvis du så en dag er så heldig at have vagt, hvor en gamer pige træder ind i butikken og køber f.eks. et spil, så grib chancen og snak med hende. Du kan f.eks. spørge hende om følgende:

–     Jeg har faktisk for nyligt færdiggjort det spil, det var super fedt! Har du egentlig nogle spil, som du kan anbefale? Jeg er nemlig ved at køre lidt træt af de spil, jeg har liggende derhjemme.

Husk ikke at være creepy eller for aggressiv – tag en ting ad gangen.

LAN-events i Danmark

Hvis du deltager i diverse LAN-events rundt omkring i Danmark, er du garanteret et møde med en gamer pige. Det er altså ikke kun fyre, som deltager i LAN-events.

Hvis du kunne være interesseret i at deltage i et LAN-event, så kan vi blandt andet nævne Danmarks største LAN-event NPF i Fredericia. Men også andre danske events som Geeks Gone Wild i Aalborg vil du kunne møde en sød gamer pige. Det er bare at komme i gang og give det et skud i bøssen!

Cosplay

De piger som dyrker cosplay fænomenet er ofte interesseret i gaming. Der foregår mange cosplay events i Danmark, men langt flere i andre lande som USA.

Tag til udlandet

Hvis du føler, at Danmark er for lille til at finde den retter gamer pige, så kan du altid tage til udlandet. I f.eks. USA har du rig mulighed for at møde den eneste ene.

Amerikanerne går meget op i gaming og cosplay, hvilket også er mere “accepteret” i USA. Du kan f.eks. tage til de store cosplay events Anime Expo og TwitchCon eller LAN-events som DreamHack.

Dating portaler for gamere

Der findes en række danske og udenlandske dating portaler tilegnet gamere heriblandt nedenstående:

Danske:

  • Tinder (kan snildt bruges som dating app for gamere)

Udenlandske:

  • GameTree
  • GamerDating
  • Gamerhug
  • LFGdating

Facebook

Som du nok allerede ved er Facebook et socialt medie. Derfor skal du naturligvis også det til at finde en gamer pige! Der findes mange grupper inden for gaming, hvor du nemt kan komme i kontakt med piger, som er interesseret i gaming.

Vi håber, at du vil tage vores råd til dig og give den maks skalle! Hvis du yder dit for at finde en gamer pige, så skal det nok lykkedes i sidste ende. Men husk at tage den med ro. Det tager tid at finde den eneste ene – held og lykke!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *