Kom I form med en personlig træner

05. februar 2019 Uncategorized 0
Kom I form med en personlig træner

Vi er nu lige over 1 måned inde i 2019, det betyder for mange også 1 måned inde i nytårsforsættet. Og hvis du har svært ved, at holde motivationen oppe. Så er det en rigtig god ide, at prøve at kontakte en personligtræner. De kan hjælpe dig med en plan, motivation, og resultater der sparker røv.

 

Inden du siger ja til forløbet

Når du har fundet en personlig træner, som du synes matcher dig og dine behov. Så kan i tage en uforpligtende samtale, og her se hinanden lidt an. Ved samtalen kan du se din træner an, og i kan snakke om hvilke behov og mål du har. Dette gøres for at sikre sig, at din træner kan lægge den mest optimale plan for dig. Og du på den måde, vil få mest muligt ud af dit forløb og nå de bedste resultater.

Vi er alle sammen forskellige, og med forskellige behov og situationer. Derfor er det også vigtigt, at du mødes personligt med din personlige træner inden du går i gang med forløbet. Til det første møde vil man typisk snakke om hvilke særlige behov, eller situationer du måtte have. Dette er lige meget om du ønsker en personlig træner, for at tabe dig eller tage på i vægt eller muskelmasse. For der er altid nogle faktorer, som gør at dit resultat bliver mest optimalt.

Til denne samtale vil i så sammen ligge en plan, for hvordan forløbet skal foregå. Og det er også her i kan få lov til at forventningsafstemme med hinanden, og du kan stille alle de spørgsmål du måtte have til en fremtidig træner. Du bør også inden dette møde, have tænkt over hvad der motivere dig. For til denne samtale vil i helt sikkert komme til at snakke om dette, da det er en vigtig faktor hvis man ønsker at fuldføre sit forløb. Og i fællesskab vil i så finde du motivationsfaktorer, som skal hjælpe dig i mål med dine resultater. Og det er helt normalt, at man i løbet at sit forløb vil miste motivationen en smule. Derfor skal man også have afklaret, hvordan man får motivationen tilbage hvis dette sker.

Hvis du ønsker et forløb

Hvis du efter denne samtale, med din nye træner ønsker et forløb går planlægningen for alvor i gang. Din træner vil du lægge en plan for dig, som du skal følge igennem hele forløbet. Du vil modtage en kostplan, som er skræddersyet til dig og din krop. Din træner vil have målt, vejet, og derefter udregnet dine makrotal. Dette hjælper til, at du får de mest effektive resultater. Kostplanen er lagt ud fra disse faktorer, og ud fra hvad i talte om til jeres samtale om din behov eller din situation. Der findes mange forskellige slags planer, og hvis du er i tvivl så kontakt en personlig træner på f.eks. jonasnellemann.dk. Her kan du høre mere om, hvordan dine særlige behov imødekommes. Hvis f.eks. du har en speciel sygdom, allergi, eller et handikap der skal tages hensyn til.

Når du modtager din kost og træningsplan, er det vigtigt at du nu sørger for at følge denne. Den skal hjælpe dig til, at nå dine mål og holde din motivation høj. Men hvis du alligevel skulle miste motivationen, er det vigtigt at du sammen med din træner har lagt en plan for dette. Ud fra de motivationsfaktorer som du har fortalt, bør i lægge en plan for hvad i gør hvis motivationen skulle dale. I kan f.eks. løbende holde møder, eller du kan kontakte ham løbende hvis du skulle få brug for dette .


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *