Sådan får I udvidet forspil – Bedre forhold med god forspil

19. februar 2014 Sex og samliv 0
Sådan får I udvidet forspil – Bedre forhold med god forspil

forspil

Her kommer en lille guide til, hvordan I kan få endnu bedre kærlighed i jeres forhold. Sex er nemlig ikke alt. Forspil kan være lige så vigtigt, og med den rigtige tilgang kan I for alvor få gang i jeres forhold og sexliv igen.

Dit største og vigtigste seksuelle organ er faktisk din hjerne. Kærlighedslegen begynder oftest i dit sind længe før tøjet kommer af, og den fysiske akt finder sted. Dine forestillinger spiller en afgørende rolle for skabelsen af det, du kommer til at opleve. Den fysiske akt er til dels en forevisning af de film, der udspiller sig oppe i din hjerne 🙂

Det er derfor mennesker kan blive så tændte ved at fantasere. Hjernen er et stærkt redskab, der kan arbejde for dig eller iod dig. Den egentlige betydning af forspil kan omdefineres og udvides. Måske er jeres mønster at gå ud og spise eller gå i biografen og komme hjem igen og til sidst gå i seng. Sæt hele den oplevelse i en ny ramme og kald alle de timer, I tilbringer sammen for jeres forspil. Den måde, hvorpå du holder ham eller hende i hånden, din stemmes klang og den mad, du vælger, ses alt sammen som former for “forspil”, det vil sige spil forud for sex-agten 🙂

I vil måske opleve, at I selv i sociale situationer kan opbygge et bånd af ømheder og intimitet mellem jer ved oftere og på en mere sensitiv måde at røre ved hinanden. Når berøringen følger af en intention, når den er et valgt udtryk for en positiv varme opfattelse af en anden person, så forøges dens kraft i betydelig grad. Virkningen for modtageren er både iøjnefaldende og smuk at se på.

Der er faktisk blevet fremsat videnskabelige påstande om berøringens helbredende kraft. Don Juan figurerer og femme fatale kvinder har anvendt berøringens kraft til at manipulere med andre, men disse tragiske karikaturer af ægte, erotiske kærlighed har kun bevist værdien af at være god til at kommunikere ved berøring.

Ved at omdefinere og udvide dit syn på forspil, kan du få mere ud af dit “sociale samleje”, som en forberedelse til det seksuelle samleje. Når din forståelse af forspil udvides og omdefineres, når du måske den konklusion, at hver eneste tanke om din partner er en form for forspil.

Det er noget, der kan bruges med fordel. For eksempel kommer der næsten med garanti en mindreværdig elskovsakt ud af at udsætte tilfredsstillelsen og opbygge forventningerne. Udvid den naturlige pirring strategi til en ny grad af effektivitet. Tilbring mellem en og syv dage med at flirte med hinanden, men uden at tillade en seksuel udløsning. I forvejen vælges en bestemt dag og et bestemt tidspunkt, og når dagen og tidspunktet er inde, elsker I vildt og hæmningsløst.

I kan også opbygge forventningerne ved at tilbringe nogle minutter hver dag ved at visualisere jeres lykkelig forening. Måske kan I arrangere romantiske middage, give hinanden gaver eller danse sammen med det formål at blande jeres energier på en smuk måde. Jo mere I lægger i det, jo mere får I sikkert ud af det.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *