Det gode førstehåndsindtryk

20. februar 2014 Tøj og mode 0
Det gode førstehåndsindtryk

Hvad er det første som du ser, når du møder en partner? I mange tilfældet vil svaret sikkert være ansigtet, og i særdeleshed vedkommendes smil. Et pænt smil kan således gøre underværker, når det kommer til at efterlade et godt førstehåndsindtryk. Men for at få et flot og naturligt smil, er du nød til at være tryg og komfortabel med dit udseende, herunder dit smil. Går du derfor og er utilfreds med, at dine tænder er gule og misfarvede, kan det være værd at overveje, at gøre noget ved sagen. Mange danskere vælger i den forbindelse at få foretaget en tandblegning, for derved at komme tættere, på at få et flot hvidt smil. En af grundende hertil, er sikkert at en tandblegning ikke behøver at koste en formue, sammenlignet med andre kosmetiske behandlinger som man kan få foretaget.

Tandlæge eller webshop?

Hvide tænderVil du have foretaget en tandblegning, foregår det som en såkaldt hjemmeblegning. Skønhedsklinikker og tandlæger, har nemlig som udgangspunkt ikke mulighed, for at tilbyde klinikblegninger længere. At købe et blegesæt gennem din tandlæge, og så at købe det selv på nettet, er dog tit og ofte to forskellige ting. Sagen er nemlig den, at en tandlæge næsten altid vil lave en 100 % tilpasset gummiskinne til dine tænder. En sådan skinne kan modvirke, at blegegeleen vil flyde ud på dit tandkød, hvorved at tandkødet kan få små ubehagelige sår. Denne form for sikkerhed har du ikke, hvis du benytter en blegeskinne som ikke er tilpasset dine egne tænder.

Derudover kan det være svært at vælge det rette produkt, når man som ikke-fagperson går på jagt på internettet efter tandblegningsprodukter. Du har med andre ord sjældent en jordisk chance for at vide, om blegegeleen er stærk eller svag, hvorved at du også har svært ved at spå om resultatet. Processen her svarer lidt til den problemstilling der eksisterer, når man skal have farvet sit hår. Her kan der også være stor forskel, på de produkter som frisøren benytter ved en klinikfarvning, sammenlignet med farverne som du selv kan købe i Matas. Produkterne som du selv køber behøver ikke at fejle noget, men de er ofte lavet til at dække mange forskellige hårtyper. At man får valgt den rette type af hårfarve i første omgang, er derfor ikke sikkert – helt det samme gælder med tandblegning. Det kan derfor ofte betale sig at betale en lille smule ekstra, for at lade en tandlæge vurdere, om dine tænder er klar til tandblegning. Tager du det med i dine betragtninger at du får en unik skinne, og at tandlægen har brugt sin faglige kompetence til at finde de rette produkter, kan merprisen være godt givet ud.

Tip: Mange tandklinikker vælger løbende at køre deals på tandblegninger. Tandlægerne på Frederiksberg har således med jævne mellemrum deals på tandblegninger, som ofte annonceres på klinikkens facebookprofil. Tippet her er selvfølgelig mest relevant for dig, som bor i en større by med høj konkurrence tandlægerne imellem, eksempelvis København, Århus eller Odense.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *