Sådan bliver I bedre til at lytte til hinanden

Sådan bliver I bedre til at lytte til hinanden

Alle i forhold kender til, at man misforstår hinanden. Mænd og kvinder tænker forskelligt, og derfor kan de nogle gange blive uvenner over de mindste ting, hvor I måske ikke er så uenige, som I går og tror.

Her får du nogle råd til, hvordan I kan lytte bedre til hinanden. Det er råd, som begge køn kan lære noget af.

Det handler ikke om at have ret

I mange skænderier vil man gerne have ret, men du vinder ingenting på at få ret mod din partner. I skal leve sammen, og I et forhold er det vigtigt at finde ud af, hvordan I kan opnå ting sammen. Det handler ikke om at få ret, men det handler om, at I skal finde en fælles løsning. Det fører os til næste gode råd.

Lyt uden at dømme

Det sværeste i et forhold og livet generelt er, at du skal lytte til andre mennesker uden at dømme dem. I et forhold er det især vigtigt, da I sammen skal finde en løsning på et problem.

Hvis der er noget, som irriterer din partner, bliver I nødt til at snakke om det, for det forsvinder ikke pludselig. Du kan ikke bare vælge at ignorere problemer, for de forsvinder ikke, da det er ting, som går din partner på.

Når det kommer til mænd, skal de være bedre til at åbne sig overfor kvinder og fortælle om de ting, som går dem på. Mange mænd har en tendens til at holde deres problemer inde i sig selv og ikke snakke med andre.

Kvinder er langt bedre til at åbne sig, men de kan let komme til at overtage følelsesmæssige samtaler, fordi de er langt mere vant til dem end mænd, så det er vigtigt, at du som kvinde, giver din mand plads til at udtrykke sig.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *