Hurtige og nemme måder at gøre din kæreste glad på

Hurtige og nemme måder at gøre din kæreste glad på

Der kan lynhurtigt gå hverdag i et forhold, og det kan hurtigt komme til at blive det samme dag ind og dag ud, hvis du ikke husker på at gøre din kæreste glad og vise ham eller hende, at du elsker dem.

Men faktisk skal der ikke ret meget til at gøre din kæreste glad og holde forholdet friskt og intimt. Det kræver bare, at du gør nogle små ting, der får din kæreste til at smile.

Det kan f.eks. Være at smøre en lækker madpakke til din kæreste. Det tager ikke lang tid, men det er en gestus, der viser din kæreste, at du tænker på ham eller hende. Hvis du gerne vil gøre det endnu bedre, så læg gerne en seddel med, hvor du skriver noget sødt. Det kan være noget så simpelt som “jeg håber, du får en god dag. Elsker dig” – gør det gerne kort, men sødt!

Du kan også efterlade en post-it på badeværelsesspejlet, hvor du skriver “Du er smuk!” eller noget andet. Det tager under et minut, men det vil uden tvivl få din kæreste til at smile og give ham eller hende en god start på dagen.
Derudover kan du også prøve at sende en uopfordret sms med et kompliment. Det er særligt virkningsfuldt, hvis du gør det personligt. Hvis du ved, at din kæreste tog en flot trøje på i morges, så skriv, at netop den trøje fik ham eller hende til at se ekstra dejlig ud i dag. Det viser, at du lægger mærke til din kæreste.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *