Find drømmefyren: Elsk dig selv først

27. marts 2017 Scoretricks 0
Find drømmefyren: Elsk dig selv først

Mange piger drømmer om at finde drømmefyren – men næsten lige så mange har svært ved at finde ham. Datingmarkedet er en jungle, og det kan være svært at finde rundt uden at fare vild. Mange har svært ved at finde ud af, hvad de egentlig ønsker, og når de så finder det, de troede, de ønskede, er det alligevel ikke det rigtige. Det kan virkelig være svært at finde drømmefyren – men måske er man en gang imellem nødt til at se indad; hvad kan du selv gøre for at finde ham? Og hvordan præsenterer du dig bedst muligt over for en kommende kæreste?

Først og fremmest er svaret: Elsk dig selv! Man skal elske sig selv, før man rigtigt kan elske andre – og før man rigtigt kan føle sig elsket af andre. Men hvordan begynder man at elske sig selv? Det får du nogle råd til herunder, så du forhåbentlig kan finde drømmefyren i den vilde jungle.

Omgiv dig med kærlighed

Hvis du vil elske dig selv, skal du mærke, at andre elsker dig. Derfor er det en rigtig god ide at omgive dig med mennesker, du ved elsker dig. Vær sammen med dine veninder og dine familie så meget som muligt – de mennesker, du ved elsker dig ubetinget og altid vil være ved din side. Det er de mennesker, der kan få dig til at føle dig tryg, du skal omgive dig med, for det er dem, der kan vise dig, hvor fantastisk du er.

Lær at være tilpas med dit udseende

Mange har noget, de vil ændre ved sig selv – enten vil de have større bryster, en fladere mave, længere hår, hvidere tænder eller noget helt femte. Det er helt normalt, at der er noget ved ens udseende, man vil lave om – men det er ikke altid muligt. Prøv derfor at være tilpas med, hvordan du ser ud. Tænk på, at du ikke kan lave det om – og at du ikke skal gå og have det dårligt over, hvordan du nu engang ser ud. Er der nogle fysiske gener ved dit udseende, kan du overveje at få det lavet.

Smil – og vær glad

Smil til verden, og verden smiler til dig! Vil du elske dig selv, og vil du finde drømmefyren, er det en god ide at udstråle glæde. Når du udstråler glæde, vil du føle dig gladere, og du vil få gladere reaktioner. Vær ikke bange for at vise dine tænder i store smil – hver dag. Er du bange for at vise dine tænder, bør du undersøge, om du kan gøre noget ved det. Tandlægerne på Vesterbro er dygtige – dem kan du læse meget mere om her. Vær tilfreds med dig selv, og vær glad.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *