Sådan behandler du din kæreste, når tiden er inde  

28. juli 2014 Gaver 0

En gang om måneden sker det – din kæreste bliver lige pludseligt lidt mere svær at have med at gøre. Og det er der ikke noget at sige til, for alting bliver også lige dét sværere for hende.

Lad det være sagt med det samme: Denne artikel er henvendt drengene, der har en kæreste og gerne lige vil have et par venskabelige råd til at håndtere menstruationen, når den kommer. For det gør den, og hvis du som drengen i forholdet bliver sur over det bliver jeres forhold hurtigt meget svært en fjerdel af tiden.

Først og fremmest – giv plads

Før vi siger andet, så sørg for, når ugen er inde, at give din kæreste plads. Menstruation kan gøre ondt, er den ikke under kontrol, og din kæreste uger bliver med et godt, jysk ord træls af det.

Hvis du som kæreste ikke viser forståelig, men bare bliver sur og tvær over at din kæreste måske ikke helt er med på den værste og lunten er lidt kortere, gør du situationen meget værre, end den behøver at være.

Køb hende en gave

valentines dagDen her virker ikke hver gang, for så udvander du effekten af det – men du kan vinde mange både lette og billige points ved at være lidt ekstra sød i den uge.

Køb hende nogle blomster og en lille æske chokolade, lav ekstra lækker mad en aften eller inviter hende i biografen en kedelig tirsdag aften. Hvis du behandler hende ekstra godt og giver hende noget, hun ikke forventer, kan du også roligt regne med, at det kommer mange gange igen, når menstruationen først er ovre.

Accepter situationen – og find eventuelt en løsning

Vi drenge vil gerne finde en løsning, hvis vi har et problem. Men menstruation er en af de ting, vi ikke bare lige finder en løsning på.

Undlad derfor at foreslå det ene og det andet – accepter i stedet for, at nu er det tid og så klarer i den sammen. Giv hende lidt ekstra plads og lad være med at gå hende på nerverne i den her uge. Tag skænderierne i næste uge. Hvis det er kan du måske købe hende et produkt som Vitex Agnus Castus, der har til formål at ’styre’ menstruationen og fjerne nogle af smerterne; men hvis din kæreste er på P-piller i forvejen er der ikke meget at hente her.

Og glæd dig

Og nåh ja – hvis vi skal være lidt frække, så betyder din kærestes menstruation jo, at hun ikke er blevet gravid (endnu). Og vi tillader os her på siden at gå ud fra, at det ikke er meningen lige nu.

Hvis I prøver at blive gravide, og din kæreste lige har fået sin menstruation, så beklager vi – men hvis ikke, så glæd dig over situationen selvom det godt kan være en tand træls situation for jer begge to.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *