Hvordan lærer jeg at stole 100% på ham?

23. juni 2014 Brevkassen 0
Hvordan lærer jeg at stole 100% på ham?
Hej (:
Min kæreste og jeg har været sammen i 1 år og lidt mere. Da vi havde været sammen i 8 måneder, valgte han at forlade mig med grunden "Jeg føler ikke det samme længere", men få dage efter fandt vi sammen igen. Men i tiden vi ikke var sammen var jeg fuldstændig knust!
tillid
Og nu er jeg så dum at jeg bliver ved med at tænke tilbage til den gang, og frygter for at det skal ske igen, og jeg frygter også for om han ville kunne være utro, selvom jeg ved med sikkerhed at han aldrig ville være mig utro, da hans sidste kæreste var ham utro.

Alligevel har jeg alle disse åndsvage tanker som jeg bliver ved med at tænke igen og igen, vi har snakket lidt om det, men hver gang jeg bringer det op, spørger han hvorfor jeg gør det, og jeg føler mig bare så åndsvag, men jeg ved bare ikke hvordan jeg skal undgå alle de tanker og hvordan jeg bare skal tro på at han bliver hos mig..
Hvordan gør jeg ?

- Og så lige et ekstra spørgsmål -
Jeg er venner med min ex på forskellige sociale medier, og jeg kan føle på min kæreste at han ikke er alt for vild med det, men jeg vil ikke bare slette ham som ven.. skal jeg alligevel gøre det?

Svar på spørgsmål

Hej tøs

Ja, jeg tror bare, at du skal gøre op med dig selv om, du stoler på ham eller ej. Det er vigtig, at I sætter jer ned og en gang for alle taler tingene igennem. Når I har talt igennem, så skal du komme over det, og tvinge dig selv til ikke at tænke på det mere.

Det lyder meget simpelt, men det er det også i virkeligheden. Det dummeste I kan gøre er, at I finder sammen på grund af et barn eller huskøb. Så sørg for at købe kondomer! Nu ved vi selvfølgelig ikke, hvor gamle I er, men under alle omstændigheder, skal I tale det igennem.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *