Sexudstyr – LELO Massageolie til kærester

15. august 2014 Sex og samliv 0
Sexudstyr – LELO Massageolie til kærester

lelo massage olie

Ja, intet mindre! Massageolien indeholder nemlig flager i 24 karats guld. Perfekt til alle kærester!

Massageolie er ideel til en romantisk aften med god mad, stearinlys og musik efterfulgt af en behagelig omgang massage til kæresten, og hvem ved, måske bliver det din tur bagefter til at få en ordentlig omgang … massage.

Det er faktisk blandt nogle af de mest populære produkter indenfor alt sexudstyr på markedet.

Massage er i hvert fald yderst sensuelt, og den toplækre LELO Flickering Touch Massageolie er en magisk og fortryllende oplevelse for kroppen. Gå på opdagelse med dine hænder overalt på din partners lækre krop og opnå intimitet, lyst og …

Virkelig luksus med lækker duft. Du kan løsne op for din partners indre spændinger, samtidig med, at du har chancen for at røre og udforske din partner, og bare mærke hvor meget han/hun slapper af. Lad fingrene ramme intime steder, og mærk hvordan det påvirker ham/hende, og nyd selv fornemmelsen af den silkebløde hud og hans/hendes ophidselse. Og læg mærke til den glinsende effekt på huden, der kommer af guldflagerne. Hvis du vil kan du finde flere LELO produkter her.

Olien indeholder abrikoskerne-, vindruekerne- og jojobaolie, som alle er bestanddele, som er kendt for at være hudplejende.

Flickering Touch er i en flot, elegant flakon i en sensuel sort farve. Den har et smukt, kunstnerisk låg i forskellig farve, alt efter hvilken slags duft, du vælger:

Gran og citrus – naturlig, frisk og fyrig. Drøm dig ud i skoven en forårsdag og ned til skovsøen sammen med din elskede. (Grøn).

Lilje og musk – mild, sensuel og moden. Til sensuel massage, der garanteret vil føre mere med sig. (Lilla).

Nellike og rav – feminin, krydret og forfriskende. Følg eventyret til din partners hule, og udlev jeres fantasier. (Orange).

Flakonen indeholder 120 ml, og har dispenser, hvilket gør olien er nem at arbejde med og sikre en passende dosering.

Endnu et af LELOs forrygende produkter. LELO er et svensk designermærke og er verdensberømt for deres produkters gode kvalitet. De har vundet adskillelige priser for deres produkter.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *